Szakadtam? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Figyelt kérdés
Tegnap nagyon húzós napom volt, és nem maradt időm bemelegítésre, csak felkaptam a súlyzót, némi bicepszgyakorlathoz. Ma délután vettem észre, és azóta egyre jobban elhatalmasodik, a bicepsz felső vége, és a vállizmom találkozásánál egy pontban tompa sajgásból egyre erősödő fájdalom.
Mit tegyek, hogy elmúljon?
2015. febr. 7. 22:03
1/5 anonim válasza:
Ha be is kékül, akkor valószínű, hogy szakadás. Egyéb iránt lehet, hogy csak megerőltetted.
2/5 anonim válasza:
Nekem ismerős a neved. Te vagy az, aki a szex-szerelem témakörben szokott előfordulni. Ha igen akkor úgy tudom, jócskán elmúltál 50, tehát igazán lehetne annyi sütnivalód, hogy nyújtás nélkül nem esel neki a súlyzónak.
3/5 anonim válasza:
A 2-es válaszolónak meg lehetne annyi esze, hogy hideg izmokat TILOS nyújtani, tehát az az edzés utánra való, viszont akkor kötelező, ugyanúgy mint a bemelegítés előtte.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Nem kékült be, tehát ezek szerint nincs szakadás. (?) Kell most egy-két napot pihentetnem, vagy ez nem szükséges?
2015. febr. 8. 10:10
5/5 anonim válasza:
Alap esetben heti 1, max. 2 bicepsz edzésed van, tehát pár napot mindenképp pihenteted, ami kelleni is fog :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!