Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Na most ez mi? (Rövid sztori...

- palilaci - kérdése:

Na most ez mi? (Rövid sztori a tanári színvonalról)

Figyelt kérdés

Nem tudom ez honnan jött a Kedves kémia(és biosz!!!) tanáromnak, de szóba jött a Béres cseppes ügy és a doppingszerek. Felkaptam a fejem mert tudtam, hogy be fog nyögni valaki valamilyen fasságot..... hát ez meg is történt. A tanárnéni elkezdett magyarázni majd azt mondta, hogy olyan dopping mint a taurin. LOL. Pofátlanul de odaszóltam, hogy az egy szimpla aminosav de Ő erre csak annyit válaszolt, hogy nem, ez egy doppingszer...... a többi agyhalott meg nekem állt, hogy ne okoskodjak már pont a tanárnak. Oké, leadja az anyagot, van diplomája de hogyan lehet ennyire tájékozatlan?

Volt egy ilyen eset a fizika tanárommal.... na ő az egyik gyereknel szólt be, hogy azért viselkedik így mert kondiba jár és szed valamilyen tápkieget..... Nem tartom magam okosabbnak a tanároknál, de attól, hogy van diplomája nem ért mindenhez jobban. Ez olyan mintha Én elektro-technikát tanulóként odamennék egy ácshoz és megmondanám neki, hogy nem úgy kell gyalulni azt a fát.

2015. febr. 10. 16:58
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Nyugi, nekem például magyartanárom is elkezdte már magyarázni, hogy mi az igazi izom, és mi nem, és hogy milyen rossz dolog is az a csúnya szteroid (kell egyáltalán leírnom, hogy ő mikre gondolt??) .
2015. febr. 10. 17:03
 2/20 anonim ***** válasza:
Ilyen szinten vannak a tanárok manapság, nem is csodálkozom ezen :) Tudatlanok, tájékozatlanok.. viszont ismerek testépítő tornatanárt is ;)
2015. febr. 10. 17:12
 3/20 anonim ***** válasza:
0%

A tanárnődnek igaza van. Valószínűleg olvasta, amit én is, hogy a Béres cseppben taurin van, ezért be akarják tiltani a sportolóknál, vagy már be is tiltották.

Nézz utána te is.

2015. febr. 10. 17:25
 4/20 A kérdező kommentje:
Elsosorban a kobalt tartalma miatt akarjak betiltani. Taurint meg eleg nehez lenne mivel minden feherjet tartalmazo etelben megtalalhato.
2015. febr. 10. 17:32
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó te hol élsz? Inkább ne oszd az észt. A taurin egy aminosav, és a Béres csepp tiltásának semmi köze hozzá... Kobalt miatt tiltották.
2015. febr. 10. 17:33
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
A kobalt-klorid miatt lett tiltólistás, de a sötét fogyatékos vagy nem tud olvasni vagy lyukas a kibszott agya.
2015. febr. 10. 17:34
 7/20 anonim ***** válasza:
De félinformációk alapján már osztja a nemlétezõ eszét.
2015. febr. 10. 17:35
 8/20 anonim ***** válasza:
Ez nagyjából mindenhol így van. Az OKOS diák nem figyel ilyenkor, hanem kedves mosollyal ráhagyja a hülyeségét. Nálunk is ez volt, irodalomórán, matekórán, testnevelés órán... sajnos attól, hogy valaki tanár, és lead egy előre megírt, sablon tananyagot, még nem lesz okos, vagy jártas mindenben, még a saját területén sem, sajnos. Engem is próbáltak testnevelés órán bemelegítés nélkül futtatni az aszfalt úton... és én inkább begyűjtöttem a kis karókat, minthogy tönkretegyem a térdízületeim.
2015. febr. 10. 17:43
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk mindig az van. Azt inkább tartom durvának, mikor fekvenyomni kellett bemelegítés nélkül...
2015. febr. 10. 17:46
 10/20 A kérdező kommentje:
Védőnőtöl megszoktam, hogy osztja az eszt, mert a feherje ugye megol a multivitamin meg durva cucc, de pont egy biosz-kemia tanartol...
2015. febr. 10. 18:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!