Mit tegyek, hogyha nincs kedvem iskolába járni?
Figyelt kérdés
Már hetek ota nem mentem iskolába és nem is áll szándékomban, egyszerűen nem tudja megérteni senki hogy miért, kb má a fél oosztályom térden állva könyög, mint a pisisek hát mitképzelnek?!2012. jan. 9. 19:12
2/17 anonim válasza:
biztos h ebbe a kategóriába akartad írni?
UI: most mit csináljunk? Csináld azt ami jól esik xD
4/17 A kérdező kommentje:
azt meg hogy kell?
2012. jan. 9. 19:14
5/17 anonim válasza:
Szerintem terhes vagy és azért nem mész. De menj el egy nőgyógyászhoz ő majd megmondja.
6/17 A kérdező kommentje:
Igazad van, holnap reggel az lesz az első dolgom, köszönöm te jó lélek:)
2012. jan. 9. 19:23
7/17 anonim válasza:
Ez csak természetes. És ne feledd! Óvakodj a medvedisznó embertől, a Mikulástohl és az Autóstohl is.
9/17 A kérdező kommentje:
ha már ekkora szótár vagy akkor azt is eltudod nekem mondani mit jelent amit montál tudod a sthol-os végüek, örrömel elolvasom te marha:)
2012. jan. 9. 19:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!