Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Na most ez mi? (Rövid sztori...

- palilaci - kérdése:

Na most ez mi? (Rövid sztori a tanári színvonalról)

Figyelt kérdés

Nem tudom ez honnan jött a Kedves kémia(és biosz!!!) tanáromnak, de szóba jött a Béres cseppes ügy és a doppingszerek. Felkaptam a fejem mert tudtam, hogy be fog nyögni valaki valamilyen fasságot..... hát ez meg is történt. A tanárnéni elkezdett magyarázni majd azt mondta, hogy olyan dopping mint a taurin. LOL. Pofátlanul de odaszóltam, hogy az egy szimpla aminosav de Ő erre csak annyit válaszolt, hogy nem, ez egy doppingszer...... a többi agyhalott meg nekem állt, hogy ne okoskodjak már pont a tanárnak. Oké, leadja az anyagot, van diplomája de hogyan lehet ennyire tájékozatlan?

Volt egy ilyen eset a fizika tanárommal.... na ő az egyik gyereknel szólt be, hogy azért viselkedik így mert kondiba jár és szed valamilyen tápkieget..... Nem tartom magam okosabbnak a tanároknál, de attól, hogy van diplomája nem ért mindenhez jobban. Ez olyan mintha Én elektro-technikát tanulóként odamennék egy ácshoz és megmondanám neki, hogy nem úgy kell gyalulni azt a fát.

2015. febr. 10. 16:58
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

az hogy a tanárok ilyen hülyék egy dolog

de mikor az orvosnak jönnek ki hasonló hülyeségek a száján az a brutál

egyszer dokinál magas volt a vérnyomásom mondtam neki kondizok fehérjét szedek stb az meg azonnal hagyjam abba jó 1 hetes otthoni vérnyomás méregetés után visszamentem semmi bajom mondja látja nem kell mindenféle cuccokat beszedni

abban az 1 hétben kezdtem a kreatin feltöltést ugyan úgy szedtem a fehérjét edzettem persze ezt a dokinak már nem mondtam

2015. febr. 10. 18:28
 12/20 anonim ***** válasza:

Ja, az okos enged -> a hülyék uralkodnak. Akarjuk mi ezt engedni?

Amúgy a magyar oktatás az úgy fosch, ahogy van mindenestül, nem véletlen, hogy ilyen felületes tudású emberek kerülnek ki, hiszen nem a tanári pályára nevelik őket, hanem a vizsgákon való megfelelésre, ahogy mindenki mást is. Mintha a "doppingszer" az egy külön forma lenne, ahogy a dolgok léteznek.

Ha kötekedni akarsz, szerezz valahonnan egy szerveskémia tankönyvet, vagy nyomtass a netről anyagot, amiben írnak a taurinról :D Persze a könyv címével együtt. És mutasd meg.

2015. febr. 10. 19:36
 13/20 anonim ***** válasza:

Van ilyen.

Velem az volt, hogy összevesztem a tesitanárral a zsírégető edzésen, én mondtam h flabelosz de nem hitt nekem.... buta...

Amúgy meg az volt, h erősködött magaspulzusszámú edzésről, és hát közbeszóltam, h az izomvesztés elkerülése érdekében inkább alacsonyal ~130on kellene tartani a pulzust, persze neki volt igaza, aerob-anaerob fogalommal nincs tisztában, mert meg is kereste(órán) a neten, hogy hogyan is van ez, felolvasta(amit mondtam kb) de semmi, végén letisztázta, h mind2nknek igaza van.-Ezt is csak azért mondta mert oszttársaim elkezdtek magyarázni h okoskodom, ne legyek már hülye.. csak jobban tudja... stb.(mint nálad, gondolom ismerős)

Éppen ma jött szóba, megint ezzel próbálnak szívatni-130as pulzus...(bár már eléggé uncsi, nem vicces)

Pedig ez már 3hónapja volt, vagy mégtöbb. :)

2015. febr. 10. 20:13
 14/20 anonim ***** válasza:

Ja, és az volt a válasz az izomveszteségre, hogy átlag emberről beszélünk, az nem fog lefogyni az izmából, csak a testépítő az extrém izomtömegéből(o.O)- mondá ő.

130pulzustartományú kocogás, sétáról azt mondta kevés, attól nem fogy stbstb...

Hát nem is, ha kajája meg fullszemét.:D De kajáról nem is beszélt.

2015. febr. 10. 20:16
 15/20 anonim ***** válasza:

Tanári foglalkozással alapvetően szerintem komplexusi gondok vannak. Valahogy a legtöbb megszokja hogy ő ott a kis szemétdomb ura, és az van amit mond. Anno amikor kisiskolás voltam, nekem is jellemzően sok beszélgetésem volt a tanárokkal bizonyos témákról. Viszont szerencsémre a nagytöbbség nyitott volt a kommunikációra, és csak pár ostoba *asz volt.

Ami a legfőbb gond, hogy ez nekik munka, és nem hivatás. Nem tanulnak meg tanítani. Egy hikomatos kukabúvár is képes arra amit a középiskoláig bezáróan a tanárok csinálnak: repetatívan ismételnek egy megtanult anyagot. A legtöbb a fáradságot nem veszi hogy érdekessé tegye, vagy bármi. Könyvből felolvas / felolvastat, max a táblán jegyzetet vezet.

Én anno matekból az osztály harmadának-felének tartottam témazárók előtt pár órában korrepetálást, és akkor értették meg sokan egyáltalán hogy miről is van szó (TÉMAZÁRÓ ELŐTT PÁR NAPPAL!!! WTF). Gyakorlatilag mindnyájuk javítottam 1-2 jegyet csak azzal a néhány óra csoportos foglalkozással, tizenévesen. Csak mert próbálkoztam, semmi egyéb. Nem voltam zsenigyerek meg akármi. Persze hozzá teszem hogy az is közre játszott ebben hogy maguktól nem tanultak matekból ezek az emberek, dehát azért nem, mert nem értették az anyagot. És ez a tanár hibája.

A tananyagokról nem írok külön, mert annak a színvonala, és megszerkeszettségének a minősége botrányos.

2015. febr. 10. 20:44
 16/20 anonim ***** válasza:
Ezzel a taurinnal én is befürödtem még középiskolában, nem volt utána jó a viszonyunk a biológiatanárral :D
2015. febr. 14. 15:54
 17/20 Pörölyfej Béla ***** válasza:
Nyugi, nekem anno a biosz tanár a nevemet se bírta megjegyezni. Amikor meg szóba került a testedzés, az osztálytársaim mindig nekem álltak, hogy szedek-e szteroidot meg mit szedek, meg csak fel vagy fújva, blablabla... Nem is kell ezekkel foglalkozni.
2015. febr. 14. 20:38
 18/20 anonim ***** válasza:
Tényleg vannak ilyenek? Akkor nekem nagyon nagy szerencsém van (bár ez lehet az elitgiminek köszönhető). A tesitanárunk nagyon jó, biosz-tesi szakos. Egyszer bejött törit helyettesítrni és beszéltünk egy kicsit a sportelméletről. Szóba jött, hogy hogyan szokták megállapítani, hogy valakiből jó sportoló lesz-e. Felkaptam a fejem, mert észrevettem, hogy az izombiopsziáról lesz szó és az izomrostarányról, és tényleg.
2015. febr. 18. 19:05
 19/20 A kérdező kommentje:
Kémia órán előjött megint a taurin téma.... Aminosavszármazék ez eddig ok, de, hogy a disznóknak adják és ezért doppingszer (wtf)..... Ezaz (y) kedden pimasz leszek és csinálok egy minielőadást a tanárnak ha tetszik neki, ha nem
2015. márc. 6. 20:53
 20/20 anonim ***** válasza:
Nekünk volt olyan, hogy a fizika tanárnak kellett elmagyaráznom, hogy a metronómon lévő inga, más mint az ingaóránál lévő inga. Fordítva viselkedik a lengés ideje, illetve fizikailag is fordítva van :D A másik: Biológia órán a tanár szerint mindenki használ szteroidot, aki súlyokkal foglalkozik. Voltunk kb. 16 évesek, és azt mondta hogy előszeretettel "használjuk mi" a szteroidokat, hogy minél nagyobb izmot növeljünk. A matek tanárunknak meg nem tűnt fel fél éven keresztül, hogy olyan képletet használ a kúp térfogatának kiszámítására, amely nem függ a magasságtól.
2015. jún. 13. 19:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!