Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogyan tovább? (Kérdésed túl...

Hogyan tovább? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )

Figyelt kérdés

el szeretnék kezdeni boxolni, viszont a 2 sport drága együtt. a testépíz életem és nem szívesen hagyom abba. van itthon sulyzók, fekpad, rudak, tárcsák, húzódzkodó, tolódzkodó (terem miatt nem használtam). egy szálkás testet ezekkel is ki lehet hozni majd? (pl Mayweather)

illetve jó-e ez?

2015. febr. 13. 07:07
 1/8 anonim ***** válasza:

--gömb--

Miért ne lehetne? A szálkásság étrend kérdése.

Edzeni otthon is lehet.

Mayweatheren meg nincs nagy tömeg, ahhoz a szinthez még megszakadni se kell. Na persze ebbe nem tartozik bele a boksztudása :D

2015. febr. 13. 08:55
 2/8 Pörölyfej Béla ***** válasza:

Hagyjuk már Mayweathert....

És igen, lehet otthon edzeni. És ha lehet 3 bokszedzésre menj. Átlagosan havi 3000 az edzés, sőt ha versenyzel jobb árban is van.

2015. febr. 13. 14:19
 3/8 A kérdező kommentje:
Havi 3 rugó? Èn 5-10 között hallottam.
2015. febr. 13. 14:37
 4/8 Pörölyfej Béla ***** válasza:
Gondolom valami magán klub lehet. Rendes sport szakosztályra kellene menni, nem ilyen maszek alapon működő helyre, mert vajmi kevés esélye van, hogy megtanulsz bokszolni.
2015. febr. 13. 23:55
 5/8 A kérdező kommentje:
Vecsési boxklub
2015. febr. 14. 06:59
 6/8 A kérdező kommentje:
Vagy lehet hogy pest
2015. febr. 14. 07:00
 7/8 Pörölyfej Béla ***** válasza:
Nézd meg az edzést. Ha van puha kesztyűs, fogvédős küzdelem is, akkor rendben lesz.
2015. febr. 14. 20:18
 8/8 Pörölyfej Béla ***** válasza:
Sőt, én ha termet keresek, akkor beszoktam iratkozni egy hónapra. Addigra biztosan el tudod dönteni, hogy maradsz-e, vagy megy a levesbe.
2015. febr. 14. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!