Hogy kezdjem el?
Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok és komolyan elkezdett érdekelni az edzés/alakformálas.Szeretnék zsírt égetni illetve izmosabb lenni de csak amíg esztétikus tehát csaj létemre nem akarom magam túlzottan kigyúrni.kérdésem az hogy milyen edzés típust ajánlotok? scitechbol vagy bitechből vásárolják valami étrendkiegészítőt,kreatint,fatcontrollt..stb.??Itthon súlyzózok illetve sífutógépet+szobabiciklit használok.De saját testsúllyal is szoktam edzeni. konditerembe idő hiányában ritkán járok. Szívesen elfogadnék tanácsokat,illetve ha valaki aki jobban ért hozzá írhatna üzenetet mert sok kérdésem van :)2015. febr. 21. 12:15
1/2 anonim válasza:
a kérdéseidre a válasz:Sárga Kapszula
ingyen letölthető netről,ha elolvasod minden kérdésedre választ kapsz
2/2 anonim válasza:
Ahhoz hogy hatekonyan tudj edzeni,tisztaban kell lenned azzal hogy működik a tested,az edzes,az etrend a pihenes..
Ehhez olvasgass a builder.hu női szekciojaban illetve töltsd le es olvasd a kiskonyvet amit az elso emlitett.
Mert jelenlegi tudasszinttel csak kidobsz egy halom penzt felesleges tapkiegekre ed elpazarlod az idod es energiad de eredmeny nelkül. Szerintem nem ezt akarod..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!