Mióta edzel? Miért kezdted el? Hány kiló voltál és milyen magas? Most hány kiló vagy es milyen magas?
Figyelt kérdés
csak erdekelnek az eredmények meg hogy miért:D2015. febr. 19. 21:27
11/16 anonim válasza:
Egy éve 97 kg voltam, a rekordom pedig 3 fekvőtámasz. Most 82 vagyok, 182 cm magas és baszottul kemény :)
12/16 anonim válasza:
Lassan egy éve, 172 cm magasság, 88 kilós, túlsúlyos voltam. Most 76 kg-ot nyomok, 74-ről kezdtem el 2 hónapja tömegelni.
13/16 anonim válasza:
3-4 éve kezdtem, kb 1 év után egy betegség miatt 2 év kihagyásom volt, majd tavaly szeptembertől újra kezdtem.
168 cm magas nő vagyok voltam leszek. 66 kg-ról decemberig 58-ra fogytam. Most 56.
Hasammal teljesen elégedett vagyok, a többi kicsit lassabban alakul.
Szebb izomzatért, fogyásért, kitartás növeléséért kezdtem bele.
14/16 anonim válasza:
Másfél éve edzek. Azért kezdtem el mert vékony voltam (174 cm 60-62kg) és mindig is izmos akartam lenni. Most 17 éves vagyok 176 cm és 74-76 kg és a kockák is látszanak rendesen szóval nem zsír jött fel ez idő alatt.
Sajnos kondira és precíz étrendre nincs pénzünk , saját testsúlyos gyakorlatokat végzek, szóval még van bennem potenciál.
15/16 anonim válasza:
3,5 éve kb, 124 kg voltam, lementem 72re, most 85 vagyok és 184 cm. Nem nehéz kitalálni miért kezdtem el, azért mert egy zsírdisznó voltam.
16/16 anonim válasza:
4és fél éve edzek kisebb nagyobb kihagyásokkal. Nagyon gebe voltam és valami emberi kinézetet akartam elérni (kb. 175 centi és 60-63 kilo közt voltam ekkor). Most ugyanolyan magas vagyok és 85-87 kilo. Már nem csak a kinézetért csinálom, hanem az életem részévé vált, mentálisan is rengeteget fejlődtem, és ugyanúgy élvezem az edzéseket, mint mikor először fogtam súlyzót a kezembe. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!