Mióta edzel? Miért kezdted el? Hány kiló voltál és milyen magas? Most hány kiló vagy es milyen magas?
Másfél éve.
Vékony voltam, zavart.
182 cm voltam, vagyok, leszek (nem vagyok már növőfélben).
66 kg voltam, 77 kg vagyok.
Kondizom, lassan 2 és fél éve. Elsősorban a csontos külsőm motivált abban hogy belefogjak, sosem szerettem vékony lenni.
47 kilóról indultam, most 65 vagyok, hozzá 165cm
21/L
4 éve, 135kg 185cm voltam, majd lementem 75 re, 1 éve tömegnövelek, most 85 vagyok
extrém endomorf :D
Azért kezdtem el, mert egy hájas zsírdisznó voltam 0 önbizalommal és 26 évesen szûz... ami nem a csillagjegyem volt :)
Olyan bő másfél éve, ebből egy éve edzőteremben, előtte otthon edzettem.
70 kiló voltam, amikor elkezdtem és 175 cm magas.
Most 80 kiló vagyok, és szintúgy 175 cm magas. Szóval magasságbeli növekedés már itt sem lesz. :)
186cm
55-ről 65-re ~8 hónap alatt.
Azóta sajnos kicsit kevesebb időm van erre, most próbálok visszaszokni. A cél a 75-80 lenne.
Én csak egy kicsit férfiasabb külsőt akartam magamnak. Fogalmazzunk úgy hogy alakul :D
101 kiló 20 évesen.
Most 75, 174 centi,10 éve tartom.
33 /N
1,5 éve
Mert imádok mozogni és a street workout számomra pont ideális
180cm 60kg-->76
--gömb--
3,5 éve, de voltak hosszabb kihagyások.
~195/70 lehettem.
Most ~196/82 vagyok.
Azért csak ennyi, mert 10-12000/hó a tápanyag költségvetésem, és a 3,5 év alatt is ritkán ment efölé.
De ezzel együtt sokkal erősebb vagyok mint régebben, pedig voltam 92 kg is.
Engem is zavart a 28-as karom. Most legalább 34 megvan :D (38 volt a legnagyobb, amikor egy rövid időre volt tuti üzemanyagmennyiség).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!