Ha 20 kg-os súlymellénnyel fekvőznék, az hatékonyabb lenne, mint simán? Többi lent
Figyelt kérdés
16 éves fiú vagyok, szüleim még nem engedik, hogy terembe járjak, úgyhogy még kénytelen vagyok itthon edzeni.
De úgy érzem, hogy a sima fekvőzéstől már nem fejlődök.
Arra gondoltam, hogy rendelek a netről egy ilyen 20 kg-os súlymellényt és azzal nyomnám a továbbiakban. Szerintetek van értelme?
2015. febr. 19. 08:03
11/15 Pörölyfej Béla válasza:
Téglát tegyél bele, vagy fémet.
12/15 Csiß válasza:
Kezdésnek lehet elég a +10kg is.Vagy azon már túl vagy?
13/15 A kérdező kommentje:
2015. febr. 21. 11:05
14/15 anonim válasza:
persze, hogy jó... szórakozhatsz a könyves téglás dologgal is, csak majd ne csodálkozz mikor elkezd fájni a hátad. hiába húzod meg a táska pántját, ha eleve rosszul terheli a ferinced a táska.
15/15 anonim válasza:
Jo a sulymelleny az Xtrain élettartam garanciát vállal nem megy az tonkre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!