Ha 20 kg-os súlymellénnyel fekvőznék, az hatékonyabb lenne, mint simán? Többi lent
16 éves fiú vagyok, szüleim még nem engedik, hogy terembe járjak, úgyhogy még kénytelen vagyok itthon edzeni.
De úgy érzem, hogy a sima fekvőzéstől már nem fejlődök.
Arra gondoltam, hogy rendelek a netről egy ilyen 20 kg-os súlymellényt és azzal nyomnám a továbbiakban. Szerintetek van értelme?
Ha meghúzod a hátizsák pántját, meg úgy rakod bele a dolgokat, hogy ne csúszkáljon ide-oda és feszesen áll a hátadon, akkor semmi baj nem lesz. Ügyelj rá, hogy nem mozogjon ki sem a zsák és a tartalma. A 20 kilós súlymellény meg nem tart sokáig, az árából meg vehetsz pár tárcsát és belerakhatod egy zsákba. Ne túl nagy zsákot válassz és akkor nem lesz csúszkálás.
Érdemes lenne megtanulnod az egykezes fekvőt, húzódzkodást és az egylábas guggolást. Ha végzel mellé tolódzkodást, hasprést és hidat, akkor pedig teljes a program.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!