Lányként 40kg-val szériázni?
Figyelt kérdés
kb 60 kg vagyok, 26 éves és általában 40-44kg-al szériázom (10-12 ismétlés) fekvenyomásnál. Ez nagyon rossz? Hogy lehetne fejlődni?2015. febr. 14. 16:28
1/11 - palilaci - válasza:
Szerintem nagyon jó. Sok srácot bealázol ezzel
2/11 anonim válasza:
hmmm. sztem nem rossz. Nem akarsz a testöröm lenni? :D (Y)
4/11 dirtboy válasza:
az tök jó eredmény ha nem olyan rég kezdted, de ha már évek óta nyomod a súlyemelést akkor csak átlagos
5/11 A kérdező kommentje:
Kisebb-nagyobb kihagyásokkal kb. 1.5 éve csinálom. Sokáig nem mertem nagyobb súlyokat használni, így ez a 40-44kg csak 2 hónapos állapot. Tényleg nem kevés? Én azt hittem, hogy olyan 50-60at illene kinyomni. Egyébként hogy lehetne erősödni?
2015. febr. 14. 18:01
6/11 anonim válasza:
hát nem tudom, első válaszadó, szerintem a 40 kilós fekvenyomásával nem aláz be senkit, én 15 évesen annyival kezdtem, igaz, fiú vagyok
7/11 - palilaci - válasza:
Mert te fiú vagy.... Viszont rengeteg olyan 15-16 éves srácot láttam akik bele sem birtak nyomni.
8/11 Pörölyfej Béla válasza:
Nem rossz, teljesen jó. Guggolás, felhúzás hogy megy?
9/11 anonim válasza:
én is lány vagyok, a te súlycsoportod, és irigyellek! igaz, még csak fél éve csinálom, de jóval felülmúlsz :)
10/11 A kérdező kommentje:
guggolni egy elég komoly sérülés miatt nem szoktam, felhúzásnál pedig általában csak két 5kg-s tárcsa van a rúdon. inkább a hiperhajlítást szeretem, azt 15kg-s tárcsával szoktam. (4*20-at)
2015. febr. 14. 21:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!