Túledzhetem magam így?
Figyelt kérdés
Olvastam, ha nagyon megedzünk egy izomcsoportot, elég egy héten egyszer edzeni rá. Ha esetleg egy héten 3-4x edzek mondjuk bicepszre, viszont csak 3-4 kis sorozatot naponta, az nem számíthat túledzésnek?2015. febr. 11. 18:29
1/2 anonim válasza:
Jobban jársz ha heti 2x (mondjuk 2 nap pihivel közte) alaposan megdolgoztatod. Jobb fejlődést fogsz elérni.
Túledzés meg olyan hogy kinek milyen. Emberétől is függ, meg edzettségi állapottól, intenzitástól...
Bár nem hiszem hogy ennyitől komoly bajod lenne.
2/2 anonim válasza:
--gömb--
Én is azt mondom, hogy a heti 2 az egy jó megoldás, közepes volumennel.
Ha 4szer akarsz edzeni, akkor max 2 sorozat szerintem, feltételezve egy jó agy-izom kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!