Edzésterv véleményezés, túledzhetem magam?
Üdv! Szeretném, ha az edzéstervemmel kapcsolatban leírnátok a véleményeteket! Illetve korrigálnátok, ha van mit rajta!
H: mell-tricepsz
K: hát-váll
Sz:has-bicepsz
utána egy nap pihenő, majd elölről megint. Lábazni nem szoktam, mert sokáig kosaraztam, elég izmos a lábam, illetve heti kétszer így is focizom még mellette. Teljesen naturálban edzek, sportos izmos testalkatom lett, viszont egy ideje nem tudok a súlyokon emelni, túledzhetem magam? Előre is köszi
Lábazni kell!
Elég hülye az elosztás inkabb igy legyen
1. Mell-kar
2. Láb
3. Hát váll
Pihi majd elölröl
De ha kezdő vagy akkor teljes testes kell alapgyakorlatokkal.
Lábazni szerintem is kell. Mell után másnap ne vállazz!
Bicepszre nem kell külön nap.
Egy héten egyszer eddz egy izmot, de akkor keményen.
Viszont, ha most kezded, akkor két hónapig heti 3 napos teljes testes edzés kellene, minden izomcsoportra 1-1 gyakorlattal.
Olvasnivaló: googleba: alapismeretek
Túl sok a három edzés - egy nap pihenő, majd megint elölről rendszer. Majdnem heti kétszer edzed meg így mindegyik izomcsoportodat.
Hétfő, szerda és péntek pont elég.
Bicepszre nem kell külön nap.
Lábazni muszáj! Ha túl izmos a lábad a felsőtestedhez képest, akkor csináld extrém magas ismétlésszámmal, vagy köredzésben vagy bármi, amitől nem nagyon nő tovább, de valamit csihnálni kell lábra!
Szerintem az alábbi felosztások felelnének meg neked;
H: Mell-Kar, Sz: Láb, P: Hát-Váll
H: Váll-Kar, Sz: Láb, P: Hát-Mell
H: Mell-Váll-Tricepsz, Sz: Láb, P: Hát-Bicepsz-Alkar
H: Mell-Váll, Sz: Láb, P: Hát-Kar
Mind a négy felosztásnál hasazás hétfőn és pénteken.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!