A gyúrósok miért esznek sok zabpelyhet?
Figyelt kérdés
2015. febr. 8. 18:06
2/7 anonim válasza:
Amúgy te a testépítőkről beszélsz. A gyúrósok nem ismerik az étrend és a lábedzés fogalmait, csak a Danabolt, Stanat, Sustat és a heti 3 mell-bicepszet.
3/7 anonim válasza:
Mert jó szénhidrátforrás, jó rostforrás, telítetlen zsírok vannak benne.
4/7 anonim válasza:
Harmadik jól mondja, én csak a legeslegfőbbet írtam le, de lehet, hogy a ch is csak a második és a rost miatt nagyon jó, ezt te döntöd el, hogy miért eszed.
5/7 anonim válasza:
én csak azért eszem, mert finom, hogy milyen rostok, meg zsírok vannak benne, az kb nem érdekel :D
6/7 anonim válasza:
Mert relatíve olcsó, ha pedig azt nézzük, hogy az egyik legjobb ch forrás, akkor mondhatjuk, hogy ár-érték arányban a legjobb. 7 g zsír, ennek jelentős része esszenciális zsírsav, 10 g rost (ha jól tudom, fele-fele arányban tartalmaz vízben oldhatható és vízben oldhatatlan rostokat). A magas rosttartalomnak köszönhetően a GI-e sincs az egekben. Plusz cirka 10 g fehérjét taralmaz, ami nem igazán fontos szerintem, viszont glutént nincs benne, ami sokaknak számít. Az már csak hab a tortán, hogy finom. :)
7/7 anonim válasza:
Mert láttál te már lovat? Úgy ki van baszva mind.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!