Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Zabpelyhet hogyan kell elkészí...

Zabpelyhet hogyan kell elkészíteni?

Figyelt kérdés
Sok helyen láttam már, hogy reggelire nagyon jó.. de fogalmam sincs, hogy hol lehet kapni, illetve, hogy hogyan kell elkészíteni

2014. nov. 26. 21:35
 1/9 anonim ***** válasza:

bármelyik élelmiszerüzletben kapható, csak vigyázz, hogy natúrt vegyél nehogy véletlenül valami müzli legyen...

én úgy szoktam, hogy simán vízben megfőzöm egy kis fahéjjal meg steviával, úgy nagyon finom

2014. nov. 26. 21:57
 2/9 anonim ***** válasza:

Tesco-ban kapsz 299 forintért 500g-ot apróra darálva vagy nagyobb darabokban.

Beleöntesz a müzlistálba valamennyit(én 100g-t szoktam kb reggelire megenni), felöntöd tejjel vagy vízzel, hogy ellepje. Mikróba beteszed, pár perc alatt elkészül. A zab felszívja a folyadékot és sűrű, káse jellegű lesz=zabkása.

Magában nincs valami jó íze, de sok mindennel lehet édesíteni: reszelt alma, szétnyomkodott banán, fahéj, kakaópor+édesítő, mogyoróvaj stb.

2014. nov. 26. 21:59
 3/9 anonim válasza:
Tesco, Aldi, Spar.. már szerencsére szinte bárhol lehet kapni:) Én úgy szoktam elkészíteni, hogy felforralok 1l vizet és benne 3dkg zabpelyhet 5 percen keresztül kavargatással főzöm, majd ízlés szerint mézzel, kakaóporral, nutellával vagy ha ahoz van kedvem gyümölcsökkel ízesítem. Nem nagy ördöngősség elkészíteni.
2014. nov. 26. 22:04
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a segítséget :)
2014. nov. 26. 22:05
 5/9 anonim ***** válasza:
Én nem szoktam megfőzni. Belekeverem a joghurtba és megeszem.
2014. nov. 26. 22:55
 6/9 anonim ***** válasza:

belerakod a tányérba,öntesz rá vizet,hogy elfedje,berakod a mikróba 1-2 percre,kiveszed,ráteszed a protein port,összekevered és eszed.

ha puffadós vagy,akkor meleg/forralt vizet öntesz rá,hagyod egy órát-fél órát állni és utána mikrózod kevered hozzá a proteint.

a legtöbb közértben lehet kapni általában 3 variációban.

nagy szemű,apró szemű és zabliszt.

szerintem az apró szemű változat a legjobb és még lehet variálni,hogy simát,teljes kiőrlésűt vagy glutén menteset veszel.

2014. nov. 26. 23:28
 7/9 anonim ***** válasza:

Lágy zabpelyhet vegyél, azt nem kell főzni.

Csak simán összekevered joghurttal, kefirrel, fehérje shake-kel, vagy amivel akarod.

(Lidl-ben 200-250.- Ft fél kg.)

2014. nov. 27. 00:07
 8/9 anonim ***** válasza:
Próbáltam párat, de hogyha nem főzi az ember csak simán keveri hideg valamivel, akkor a kék kölln flocken a legjobb mert alapból nagyon puha/könnyű szemei vannak, viszont nem lehet mindenhol kapni, de megéri a vadászatot.
2014. nov. 27. 11:45
 9/9 anonim ***** válasza:
Nekem a Cerbona finomszemű is bejön, simán meg lehet enni főzés nélkül.
2014. nov. 27. 12:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!