Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mit tudnék még tenni?

Mit tudnék még tenni?

Figyelt kérdés
Teljesen kétségbe vagyok esve. Nem testépítő vagyok, de rendszeresen edzek (heti 4x, kemény súlyzós edzés) és aránylag diétásan eszek, mégis a fenekem és a combom teljesen narancsbőrös + a fenekem alatti részre hízok és onnan 2 év edzés után sem tűnt el a zsír. Egyébként a zsír alatt totál izmos, mégis narancsbőrös még a vékony hátsó combomon is. Nem nyafogni szeretnék, de komolyan kétségbe vagyok esve. Kezdjek még kevesebbet enni vagy ez egyszerűen undorító genetika? Tudom, hogy a férfiakat nem érint ennyire, de bárki tanácsát szívesen fogadom! Köszönöm, előre is. 22/nő

2015. febr. 5. 20:53
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Szerintem az a lábedzés semmit nem ér. (b terv)

Ha 2 éve edzel át kellene állnod osztott edzéstervre.

Kitörés,Merevlábas felhúzás,Lábhajlítás,Guggolás/lábtolás,Lábnyújtás.

Szerintem valami ilyesmi lábnapnak kellene lennie.

AZ EDZŐT PEDIG KÉRDEZD MEG. Tanult szakemberek,illetve nagy tudással, tapasztalattal rendelkeznek a női testről is.Olyan nincs, hogy férfi edző, és akkor nem tanul a női testről...

Kérdezd meg, ő látja jól csinálod-e,illetve tanácsokat ad. Itt kb minden ember más tervet fog neked leírni, márpedig azért, mert mindenkinél más jön be.

2015. febr. 5. 22:41
 12/16 anonim ***** válasza:
Az ilyen lábnapoknak semmi értelme. Ha valtoztatni szeretne testkompoziciojan es tomegnovelesnel se lenne optimalis. Valoszinuleg fejlodnel tole de nem jol.
2015. febr. 5. 22:52
 13/16 anonim ***** válasza:
A női test edzesileg SEMMIBEN nem különbözik a ferfitól.
2015. febr. 6. 00:08
 14/16 A kérdező kommentje:
Nem írtam, hogy meg akarom tartani a súlyom, csak hogy most azt csinálom :) Eddig osztottal edzettem, lábnapjaim kb. abból álltak, mint amit a 11-es leírt, kipurcanásig. Hát azzal vitatkoznék, hogy "A női test edzesileg SEMMIBEN nem különbözik a ferfitól", persze nincs hatalmas különbség, de ez így akkor sem igaz (nem veszekedni akarok, csak szerintem így van :) ) Az edzőt pedig akkor megkérdezem. köszönöm nektek
2015. febr. 6. 10:45
 15/16 anonim ***** válasza:

A férfi,és a női test az izmok szempontjából SEMMIBEN nem külömbözik. Ezen nincs mit vitatkozni, mivel nem lehet.

Ugyanúgy van a bicepsz, mint a másik nemnél. Sőt, a láb is ugyan azokból az izmokból áll. Akár a has. Vagy bármi..:)

2015. febr. 7. 00:22
 16/16 A kérdező kommentje:
Igen, igen az izmok valóban, akkor félre értettem amire gondoltál. Én az edzésre gondoltam, mert ugye alapból a férfiak sokkal nagyobb fizikai erővel rendelkeznek, tehát egy átlagos nő sose tudna 50 kg bicepszre edzeni :)
2015. febr. 10. 12:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!