Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Most ez mi? Hogy szedtem fel...

Most ez mi? Hogy szedtem fel majdnem egy kilót diéta közben?

Figyelt kérdés

82kg voltam múlthét pénteken, vagy csütörtökön, most meg megmértem, és 82,8kg..

Nem vagyok gyengébb, egyáltalán nem, erőszint nem csökkent. 17-8% a tzs-m 178cm-hez.

A kajám nem tökéletes, csak 120g fehérjét tudok bevinni naponta és olyan 80g ch-t szoktam. Nincs több fehérjére pénzem, csóró vagyok és kész, gondoltam kipróbálom így. De most akkor hogy jött fel rám majdnem egy kiló 4 nap alatt, ha tuti, hogy kcal mínuszban vagyok??? Izomból kétlem, hogy bontottam, mert mondom ismét, erőszint nem csökkent.

Akkor ez mi? Nagyon felidegesítettem magam, valaki írja már le kérem..

2015. febr. 2. 16:06
 1/2 anonim ***** válasza:
A sulyod szokott megugrani. Caak csináld tovabb így mert alog eszel valamit igy is biztos fogyni fogsz.
2015. febr. 2. 16:37
 2/2 A kérdező kommentje:
De mitől ugrott meg? Nem bírom elképzelni, és eléggé hihetetlen helyzetnek tartom most ezt..
2015. febr. 2. 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!