Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Kinek sikerült összehozni...

Kinek sikerült összehozni "igazi" kockahasat?

Figyelt kérdés

Érdekelne mások tapasztalata. Igazi kockahas alatt értem: speciális étrenddel & edzéssel elért bordás hasizom, amin annyira kevés zsírréteg van, hogy pózolás/feszítés nélkül is kirajzolódnak a kockák. Azért kérdem mert érdekelne hogy megéri-e a sok energiát. Mennyire nehéz elérni,(tudom hogy mindenkinél más) stb stb...

Nem akarok lemondani róla csak miheztartás végett kérdezem, egyébként nem vagyok messze tőle csak egy vékony zsírréteget kéne ledolgoznom..

Jöhetnek személyes tapasztalatok, tippek... :)

2015. jan. 30. 20:40
 1/10 anonim ***** válasza:

Ha jól megnézed, még a pro versenyzőknek sem kockás a hasuk ha nem feszítettek rá. A szerveknek hely is kell a hasadban, ezért természetes ha kicsit kidülled a hasad.

A képeken szinte mindig feszítenek a delikvensek.

2015. jan. 30. 20:43
 2/10 A kérdező kommentje:
Jó ez igaz, de az is hogy ha szépen ki van dolgozva akkor laza állásban is látszanak a kockák
2015. jan. 30. 20:54
 3/10 anonim ***** válasza:
nekem az, semmit nem csinálok érte, azt eszem ami jólesik, és nem edzek hasra sem.
2015. jan. 30. 21:09
 4/10 A kérdező kommentje:
persze, azt viszont elfelejtetted odaírni hogy szoktál hazudni elég gyakran :D
2015. jan. 30. 21:18
 5/10 anonim ***** válasza:
0%
nem, te kis balga, vannak más sportok is ám a világon. normális sportok, tudod? Ahol kihajtják a beledet, és a legkisebb problémád a kockahas.
2015. jan. 30. 21:44
 6/10 Galaxis. ***** válasza:
Meg lehet csinálni. Nyilván nem vagy profi (és nem is kell olyan durván beszárítani magad) mivel a test azt nem bírja csak pár napig ill. attól függ mennyi táp. viszel be. Szóval amit látsz fényképeken izmos kocka hasak azok direkt arra a fotózásra készülnek fel. Nekik sem olyan egész évben mert azt a test nem is bírná tartani. De meglehet csinálni, hogy látszódjon a kocka nyilván megfelelő étrenddel és kardióval.
2015. jan. 30. 23:15
 7/10 anonim ***** válasza:
"Igazi" kidolgozott, szálkás kockahasat főleg nagyobb izomtömeggel naturálban nem lehet megtartani csak pár hétig maximum.
2015. jan. 31. 18:22
 8/10 anonim ***** válasza:
Nekem sikerült. Kár, hogy a randa nagy hájam eltakarja...
2015. jan. 31. 18:25
 9/10 A kérdező kommentje:

2. válaszolónak:

"semmit nem csinálok érte"

"vannak más sportok is ám a világon. normális sportok, tudod? Ahol kihajtják a beledet"

Oké, a hozzászólásodon látszik, hogy te nem az eszedből fogsz megélni.

2015. jan. 31. 20:32
 10/10 anonim ***** válasza:
pedig abból éldegélek... nem is nélkülözve.
2015. febr. 2. 02:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!