Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » A nők akiknek igazi brazilos...

A nők akiknek igazi brazilos nagy seggük van azok hogy csinálják?

Figyelt kérdés

mármint például egy ilyen segg

[link]

ezt el lehet érni edzéssel és tömegnővelővel vagy ez valószínű implantátum?

2014. dec. 15. 21:24
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

genetika.

ők egyszerűen erősebbek seggben int mások. itt van pl ő.

[link]

leszálkásítva kb ilyen

[link]

2014. dec. 15. 21:28
 2/11 anonim ***** válasza:

van rá több lehetőség.

1.genetikusan olyan neki.

2.edzéssel izmot pakol rá.

3.feltölteti macrolane-val.

vagy ezek tetszőleges kombinációja.

a képen az 1es és 2es kombináció van valószínűleg.

az implant szerintem ritka.

2014. dec. 15. 21:31
 3/11 anonim ***** válasza:
Logikusan genetika. pl. a négereknek miért olyan teltek az ajkaik? Genetika, azért.
2014. dec. 15. 21:38
 4/11 anonim ***** válasza:
Ez sajnos genetika. Izomfejlesztéssel sokat lehet javítani a helyzeten, de ha nem születtél már alapból nagyseggűnek, akkor hiába bármennyi guggolás, soha nem lesz nagy brazil feneked...
2014. dec. 15. 21:57
 5/11 anonim ***** válasza:

Ne akarj nagy segget, legyen egy szép arányos és FORMÁS tested. Ez foglalja magában a szép popsit is.

Higgy nekem, hogy az ilyen idomtalan seggű nőket valójában kevesen szeretik. Jól néz ki ha épp rá nézel, de senki nem akarja igazán.

2014. dec. 16. 02:09
 6/11 anonim ***** válasza:
26%
Dehogyisnem!
2014. dec. 16. 08:53
 7/11 anonim ***** válasza:
52%

5.: Te aztán biztosan tudod :D

Nekem ahogy egy félig olasz ismerősöm mondta: olaszos formájú (azaz nem domborodik ki oldalra, csak hátrafele erős) és 48 kg-osan pipaszár kezekkel-lábakkal is olyan volt, tehát genetika.

A képen látott is lehet genetika a fenék és a combok arányai alapján.

Ettől még ne mondj le semmiről. Ismertem olyan nőt aki ha nem is ilyenre, de a sajátjához képest kerekebbre formálta a sajátját. Sok munkája volt benne, de megérte :)

2014. dec. 16. 09:22
 8/11 anonim ***** válasza:

Baj hogy nem biztatom az irreális elvárásokkal való megfelelési kényszerre? :O

Érdekes felfogás. Én leírtam a személyes véleményem ezen felül, és a legtöbb ismerősöm is hasonlóan vélekedik.

Persze lehet menni a jen selterek után (akinek mellesleg plasztika miatt olyan a segge amilyen), engem aztán nem érdekel. Másoknál meg genetika, szóval mind2 eset irreális, mint követendő kép. Azzal nincs semmi baj ha valaki edzi a popsiját, csak nem kell megszállottnak lenni, vagy az önbizalmad rombolni, ha nem ilyen, vagy olyan.

ENNYI.

2014. dec. 16. 14:29
 9/11 anonim ***** válasza:

Attól, hogy a környezetedben így van nem nyilatkoztathatod ki, hogy ez mindenkinél így van. Van akinek a kismellű van akinek a nagy, van akinek a lapos fenék, van akinek a gömbölyű.

A barátnőimnek a vékony pasik, nekem meg nem.

Ezen kívül meg szerencsére nem csupán a fenéken múlik, hogy kell-e valakinek vagy jó nő-e.

Én meg erre utaltam.

És épp mert nem ezen múlik abban igazad van, hogy irreális elvárások alapján nem érdemes belekezdeni az edzésbe (nem ismerjük a kérdező kiindulási helyzetét, ezért akár reális vagy irreális is lehet számára). Ugyanakkor ebbe nem szólhatunk bele.

2014. dec. 16. 16:05
 10/11 anonim válasza:

valóban az a helyzet hogy aki nagy popsival születik az bizony nagy popsival éldegél.

De!

saját tapasztalat: ha az én fenekem szóbajött akkor az világ életemben azért volt mert közölték hogy milyen lapos. sőt sajnálkoztak is rajtam hogy ez bizony genetika, sokat tenni a beletörődésen kívül nem lehet. hát én mégis úgy döntöttem hogy másoknak nem hiszek. elkezdtem keményen edzeni rá, kifejezetten odafigyeltem a megfelelő izomnővelő táplálkozásra is. kb. fél év múlva még nők is szénné dicsérték a hátsómat. hihetetlenül furcsa de jó érzés volt hogy annyi év után végre dicséret miatt kerül szóba a hátsó felem.

tehát üzenem a kedves kérdezőnek hogy bár aránytalanul hatalmas brazil hátsója nem lesz, de igazán jó és minőségi edzéssel/táplálkozással még saját maga is meglepődhet micsoda átalakulásra képes az emberi test.

(megjegyzés: a tömegnövelő fogalmával/szerepével nem ártana tisztában lenni)

30/nő

2014. dec. 23. 20:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!