A nők akiknek igazi brazilos nagy seggük van azok hogy csinálják?
mármint például egy ilyen segg
ezt el lehet érni edzéssel és tömegnővelővel vagy ez valószínű implantátum?
van rá több lehetőség.
1.genetikusan olyan neki.
2.edzéssel izmot pakol rá.
3.feltölteti macrolane-val.
vagy ezek tetszőleges kombinációja.
a képen az 1es és 2es kombináció van valószínűleg.
az implant szerintem ritka.
Ne akarj nagy segget, legyen egy szép arányos és FORMÁS tested. Ez foglalja magában a szép popsit is.
Higgy nekem, hogy az ilyen idomtalan seggű nőket valójában kevesen szeretik. Jól néz ki ha épp rá nézel, de senki nem akarja igazán.
5.: Te aztán biztosan tudod :D
Nekem ahogy egy félig olasz ismerősöm mondta: olaszos formájú (azaz nem domborodik ki oldalra, csak hátrafele erős) és 48 kg-osan pipaszár kezekkel-lábakkal is olyan volt, tehát genetika.
A képen látott is lehet genetika a fenék és a combok arányai alapján.
Ettől még ne mondj le semmiről. Ismertem olyan nőt aki ha nem is ilyenre, de a sajátjához képest kerekebbre formálta a sajátját. Sok munkája volt benne, de megérte :)
Baj hogy nem biztatom az irreális elvárásokkal való megfelelési kényszerre? :O
Érdekes felfogás. Én leírtam a személyes véleményem ezen felül, és a legtöbb ismerősöm is hasonlóan vélekedik.
Persze lehet menni a jen selterek után (akinek mellesleg plasztika miatt olyan a segge amilyen), engem aztán nem érdekel. Másoknál meg genetika, szóval mind2 eset irreális, mint követendő kép. Azzal nincs semmi baj ha valaki edzi a popsiját, csak nem kell megszállottnak lenni, vagy az önbizalmad rombolni, ha nem ilyen, vagy olyan.
ENNYI.
Attól, hogy a környezetedben így van nem nyilatkoztathatod ki, hogy ez mindenkinél így van. Van akinek a kismellű van akinek a nagy, van akinek a lapos fenék, van akinek a gömbölyű.
A barátnőimnek a vékony pasik, nekem meg nem.
Ezen kívül meg szerencsére nem csupán a fenéken múlik, hogy kell-e valakinek vagy jó nő-e.
Én meg erre utaltam.
És épp mert nem ezen múlik abban igazad van, hogy irreális elvárások alapján nem érdemes belekezdeni az edzésbe (nem ismerjük a kérdező kiindulási helyzetét, ezért akár reális vagy irreális is lehet számára). Ugyanakkor ebbe nem szólhatunk bele.
valóban az a helyzet hogy aki nagy popsival születik az bizony nagy popsival éldegél.
De!
saját tapasztalat: ha az én fenekem szóbajött akkor az világ életemben azért volt mert közölték hogy milyen lapos. sőt sajnálkoztak is rajtam hogy ez bizony genetika, sokat tenni a beletörődésen kívül nem lehet. hát én mégis úgy döntöttem hogy másoknak nem hiszek. elkezdtem keményen edzeni rá, kifejezetten odafigyeltem a megfelelő izomnővelő táplálkozásra is. kb. fél év múlva még nők is szénné dicsérték a hátsómat. hihetetlenül furcsa de jó érzés volt hogy annyi év után végre dicséret miatt kerül szóba a hátsó felem.
tehát üzenem a kedves kérdezőnek hogy bár aránytalanul hatalmas brazil hátsója nem lesz, de igazán jó és minőségi edzéssel/táplálkozással még saját maga is meglepődhet micsoda átalakulásra képes az emberi test.
(megjegyzés: a tömegnövelő fogalmával/szerepével nem ártana tisztában lenni)
30/nő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!