Miért van az, hogy a haverom most kezdett el edzeni, szar kajával, cigivel, piával 1 hónap alatt azt elérte kb amit én, normális kimért kajával, táplálékkiegészítőkkel és kemény edzéssel amit én a kezdeti 3 hónapban?
Te is leírtad: genetika
Nem vagy egyedül nyugi :D
Lehet mondani, hogy a genetika! :)
De ettől még nem kell lelombozódni! Kitartás függvénye az egész. Hónapok alatt ne várj semmit. Évek...
Mi az hogy jobban fejlődik? Ha havi 1 kgot fejlődsz, akkor te is a lehető legjobban haladsz. Ha ő ennél többet szed fel magára, az csak zsír. Ugyanott tartotok, max nem látod.
Ez az egyik. Másik hogy lehet alapból izmosabb volt, és csak újra elkezdte használni az izmokat, ezért látványosnak tűnik a fejlődés (gyakorlatilag csak bedurranás), de ezután visszaáll.
Megint csak valami önbizalomhiányos tizenéves, aki másokhoz méricskéli magát, teljesen feleslegesen. Engem se lomboz le, hogy zukenberg ilyen idős korában már milliomos volt, mint én. Magaddal törődj és ne másokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!