Aerob edzes vagy ne?
Figyelt kérdés
182cm magas,80kg,kb 20% testzsirral rendelkezo 23f vagyok szeretnem elkezdeni a testepitest,tomegelni szeretnek asztan szallkasitani,endomorf v talan endo-mezo testalkatom miatt vegezhetek aerob munkat minden edzes utan v esetleg heti harom alkalommal? H a feljovo zsirt egesse a szervezetem,az aerob feladatokat futas kerekpar mindig edzes utan iktatnam be,velemenyek? Bocs telefonrol irok*2015. jan. 27. 16:02
1/3 - palilaci - válasza:
Kezdo atmozgato edzesterv+ aerob meg szalkasito etrend kell. Ha lepucoltad a zsirt akkor mehet egy lassu, minosegi tomegnoveles (havi max 1-2kg).
2/3 A kérdező kommentje:
Ertem,koszonom,keresek akkor edzestervet, ez a havi 1-2kg ez mi? Mire fel erted? Havi 1 kg izom jon fel naturba max,erre?
2015. jan. 27. 16:58
3/3 anonim válasza:
Az első évben feljöhet havi egy kiló, de az a max. Ha annál több jön az már nem izom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!