Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Az anabolikus ablak csak mítosz?

Az anabolikus ablak csak mítosz?

Figyelt kérdés
2015. jan. 27. 09:16
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

tesztoszteron.hu-n olvastam valahol,

hogy feherjeszintezist mertek edzes

kozben es utan az izmokban, es a

tejsavo feherjebol mar 10 gramm is

eleg, hogy edzes kozben leallitsa a

katabokizmust, hat meg edzes utan

mennyire szukseg van ra!

ha ezt így le mered írni, és nem látod be, hogy reklámok áldozata vagy, az röhelyes...

am 2 es vagyok, nem azt írtam egy szóval sem, hogy nem kell fehérjét fogyasztani, csak azt, hogy teljesen felesleges kiegészítõket fogyasztanod. a látványos fejlõdés amíg nem egy verseny elõtt álló 130kg os tökéletes tesztoszteron huszár vagy, addig a megfelelõ étrend/edzés/regeneráción múlik, nem pedig azon, hogy iszol e a sajtgyártás melléktermékébõl... amatõr szinten semmi különbség nincs egy átlag fehérjepor és egy nem fehérjepor fogyasztó között fejlõdés szempontjából, vagy hogy fogyaszt e edzés után egybõl fehérjét vagy nem... naturál csak az étrend/edzés/regeneráció számít, az, hogy mit mikor eszel már csak marketing fogás...

2015. jan. 27. 11:15
 12/22 anonim ***** válasza:
92%

"sajtgyártás melléktermékébõl... amatõr szinten semmi különbség nincs egy átlag fehérjepor és egy nem fehérjepor fogyasztó között fejlõdés szempontjából,"

Aki sajat magan tapasztalja a kulonbseget es az merheto is, annak hiaba magyarazol ilyeneket. Annak ez nem reklam hanem tapasztalat.

2015. jan. 27. 11:42
 13/22 anonim ***** válasza:
68%
Amikor nem volt penzem evekig feherjeporra, es konyhan dolgoztam, hust ehettem annyit amennyit akartam, megsem voltam soha akkora mint most tejsavoval. Magyarazhatsz marketingrol annak akinek ez tapasztalat, de en csak mosolygok.
2015. jan. 27. 11:46
 14/22 anonim ***** válasza:
88%

Ja es nem vagyok kereskedo.

Sokallom az arat, de tudom, hogy megeri.

2015. jan. 27. 11:48
 15/22 A kérdező kommentje:
# 9/14 Es ez hol is van?
2015. jan. 27. 12:06
 16/22 A kérdező kommentje:

[link]

Pl: ezt vehetjuk hiteles tanulmanynak

2015. jan. 27. 12:19
 17/22 anonim ***** válasza:

ki sajat magan tapasztalja a

kulonbseget es az merheto is, annak

hiaba magyarazol ilyeneket. Annak ez

nem reklam hanem tapasztalat.

rátapintottál a lényegre, tapasztalatból 10 éves tapasztalatból beszélek, azt meg ne akard bemagyarázni nekem, ha az olcsó tápkiegre nem volt pénzed, akkor értelmes ètrendre meg volt... a hús meg nem minden...

2015. jan. 27. 12:36
 18/22 anonim ***** válasza:

Hagyjuk.

10 ev tapasztalatom nekem is van boven, bar nem szoktam utanaszamolgatni.

2015. jan. 27. 12:54
 19/22 anonim ***** válasza:
Az hogy ittad a fehérjét mégsem fejlődtél az nem a fehérje hibája
2015. jan. 27. 13:31
 20/22 anonim ***** válasza:

Placebóról halottál e már?

Egyébként ez a baj a broscience-el hogy tök logikusnak hangzik de attól meg nem igaz.

Edzes után kell elég fehérjét enni meg szénhidrátot de nem fogsz jobban fejlődni ha ennek egy része edzés utáni tejsavó+gyorsch

Hozzáértők nem ajánlanak edzés utani turmixot mert tudják hogy tökmindegy.

Nem fogja fel senki mekkora marketingfogás az anabolikus ablak?

2015. jan. 27. 14:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!