Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ez csak szerintem reklámfogás?...

Ez csak szerintem reklámfogás? Izomtömeg növelés mellet zsírégetés? :o

Figyelt kérdés
[link]
2015. jan. 27. 08:01
 1/7 anonim ***** válasza:
Az egesz body\shopbuilder egy nagy reklam
2015. jan. 27. 08:28
 2/7 anonim ***** válasza:
hol olvastál ebben a cikkben ilyet?
2015. jan. 27. 08:53
 3/7 A kérdező kommentje:
"...Alkalmazásakor a testzsír havi kb 1-2 kg-os csökkenésével és a zsírmentes testtömeg 0,5-1,2 kg-os növekedésével lehet számolni..."
2015. jan. 27. 09:02
 4/7 anonim ***** válasza:
gondolom a cikk írója nyilván úgy gondolkodik, hogy nem kell megemlítenie, hogy étrend függvényében nõsz vagy fogysz... ettõl független felsorolja a lehetséges hatásokat. én nem látom be, hogy ez a mondat izomnövekedés közbeni fogyást jelentene, sokkal inkább azt, hogy segíthet a fogyásban is, meg az izomnöcekedésben is.
2015. jan. 27. 09:33
 5/7 anonim ***** válasza:
Reklám az egész oldal. Ne független lapként tekints rá.
2015. jan. 27. 09:54
 6/7 A kérdező kommentje:
Kedves 4es! Mivel a két tagmondat között és található ez arra utal, hogy ezt egyszerre teszi. Ha vagy lenne akkor lehetne úgy értelmezni ahogy te írtad, hogy vagy fogyaszt vagy izmot nővel.
2015. jan. 27. 10:12
 7/7 anonim ***** válasza:
A HMB oké de csodát nem kell várni!
2015. jan. 27. 10:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!