Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Próbálkozom a futással,...

Próbálkozom a futással, fogyás, zsírégetés és állóképesség-növelés céljából, egyenlőre nagyon nehézkesen megy. Mondanál róla véleményt?

Figyelt kérdés
Régóta tervbe van véve, hogy elkezdek rendzseresen valami nemű mozgást. Még fiatal vagyok, és hát, nema legjobb formában, ez elég szégyenletes, hiszen mi lesz velem 10-20 év múlva!? Elfolyok?:D Kapóra jött, hogy tegnap megkaptam a bátyám futópadját. Ma nekikezdtem és sétálva, futva 1 órát mozogtam.kiszámoltam és nagyjából 25 percet futhattam 6km/h-val 4-es emelkedőn, és 35 percet 2,5 km/h-val 6-7-10-es emelkedőn.Tudom, hogy messze nem a legjobb, de így is nagyon elfáradtam...16/L
2012. okt. 20. 14:37
 1/3 SSanchez ***** válasza:
Ha fogyni szeretnél, ahhoz diéta kell, szigorúan betartott étrend. Mellette heti 3-4 alkalommal mehet aerob edzés, te esetedben a futópadon kocogás.
2012. okt. 20. 14:48
 2/3 anonim ***** válasza:

Mi konkrétan a kérdés?

Ha fogyni szeretnél, akkor nem elég a mozgás, diétáznod is, különben veszett fejsze.

2012. okt. 20. 14:49
 3/3 A kérdező kommentje:
Folyamatosan diétázom (és nem fogyókúra!) egészségesen eszem, napi 4szer keveset, teljes kiőrlésű dolgokat, fehérjéket.. eszek szénhidrátot is, zsírt is semmit sem hagyok ki, csak kis mértékben fogyasztok. Egyébként jelenleg 172 centi és 77-78 kg vagyok sajnos, de voltam már 103 is :///
2012. okt. 20. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!