Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Én úgy irigylem azokat akiknek...

Én úgy irigylem azokat akiknek jók a bicepsz genetikájuk nekem a vállam és a mellem legjobb, és neked?

Figyelt kérdés

2015. jan. 26. 19:58
 1/7 anonim ***** válasza:
Az egész alsótestem és a bicepszem az kiváló. Hát és tricepsz nagyon magasan tapad szo*ás az egész. A vállam nehezebben reagál az edzésre és a mellem nem teljesen középen tapad, de különösebben nem látványos a probléma, méretre nagy.
2015. jan. 26. 20:07
 2/7 A kérdező kommentje:
Nekem a bicepszem ami nem teccik tömeget tudok rá tenni de lehetne csúcsosabb de az meg genetika
2015. jan. 26. 20:45
 3/7 anonim ***** válasza:
Nekem a tricepszemnek van szerencsés formája, meg talán a hasamnak. A vállammal és lábaimmal nehezen tudok viszont boldogulni.
2015. jan. 26. 21:00
 4/7 - palilaci - ***** válasza:
Hátam a legjobb magasan kiemelkedik a tobbi izomtol. Aztan jon a csuklya-mell-vall de ez inkabb kozepes, vadli, comb, tricepsz es ami a legszarabb az a bicepsz. Full olyan mintha csak odaszartak volna.. nagyon ratyi
2015. jan. 26. 22:30
 5/7 Szergej55 ***** válasza:
A bal bicepszem eléggé furán tapad, a csuklyám miatt úgy nézek ki, mint ha nem is lenne deltám, a mellizom felső része szintén lassabban fejlődött, csakúgy, mint a hát, de ezek valószínűleg mind azért, mert nem figyeltem oda az edzésükre kellőképpen. Olyan testrészem nincs is, ami tökéletes lenne, de genetikailag elsősorban az alsótestem jó, azon belül is leginkább combfeszítő.
2015. jan. 26. 22:50
 6/7 A kérdező kommentje:
Csuklyával én is kezdek gondba lenni nagyon gyorsan nől és oldalra emelésnél ami számomra fontos gyakorlat az oldalsó delták miatt de ekkor csuklyám nagyon bedurran jobban mint a vállam.
2015. jan. 27. 07:48
 7/7 anonim ***** válasza:
2015. febr. 3. 05:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!