Én úgy irigylem azokat akiknek jók a bicepsz genetikájuk nekem a vállam és a mellem legjobb, és neked?
Figyelt kérdés
2015. jan. 26. 19:58
1/7 anonim válasza:
Az egész alsótestem és a bicepszem az kiváló. Hát és tricepsz nagyon magasan tapad szo*ás az egész. A vállam nehezebben reagál az edzésre és a mellem nem teljesen középen tapad, de különösebben nem látványos a probléma, méretre nagy.
2/7 A kérdező kommentje:
Nekem a bicepszem ami nem teccik tömeget tudok rá tenni de lehetne csúcsosabb de az meg genetika
2015. jan. 26. 20:45
3/7 anonim válasza:
Nekem a tricepszemnek van szerencsés formája, meg talán a hasamnak. A vállammal és lábaimmal nehezen tudok viszont boldogulni.
4/7 - palilaci - válasza:
Hátam a legjobb magasan kiemelkedik a tobbi izomtol. Aztan jon a csuklya-mell-vall de ez inkabb kozepes, vadli, comb, tricepsz es ami a legszarabb az a bicepsz. Full olyan mintha csak odaszartak volna.. nagyon ratyi
5/7 Szergej55 válasza:
A bal bicepszem eléggé furán tapad, a csuklyám miatt úgy nézek ki, mint ha nem is lenne deltám, a mellizom felső része szintén lassabban fejlődött, csakúgy, mint a hát, de ezek valószínűleg mind azért, mert nem figyeltem oda az edzésükre kellőképpen. Olyan testrészem nincs is, ami tökéletes lenne, de genetikailag elsősorban az alsótestem jó, azon belül is leginkább combfeszítő.
6/7 A kérdező kommentje:
Csuklyával én is kezdek gondba lenni nagyon gyorsan nől és oldalra emelésnél ami számomra fontos gyakorlat az oldalsó delták miatt de ekkor csuklyám nagyon bedurran jobban mint a vállam.
2015. jan. 27. 07:48
7/7 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!