Hogyan etkezzek ha izmot szeretnek epiteni?
19 eves lany vagyok,177 cm,70 kg.
Szeretnek feszesedni formasodni es izmot felszedni,heti 5x edzek.
Hetfo: felsotest
Kedd: lab
Szerda:kardio
Csutortok:felsotest
Szombat:lab
Tisztaban vagyok vele hogy miket kell ennem,csak azt nem
Hogy mennyit. Nem szeretnek zsirosodni es hizni kezdeni,elegge felek ettol,viszont tudom hogyha nem elegendo a taplalek nem fogok tudni izmot epiteni..segitene valaki?
Elore is koszonom!
Akkor nagyvonalakban mindent tudsz. A fehérje adott, zsír testsúlykilógrammonként 0,5-1g és a szénhidrátot úgy belőni, hogy a havi növekedés ne legyen több, mint 0,5-1kg. Persze csajoknál picit nehezebb a dolog, mert az izomzat se nől olyan gyorsan, de a tükör mindent elárul.
Kezd a szénhidrátot 3g/testsúlykilogrammal, és majd látod hogy alakul a forma és úgy alakítod a továbbiakban.
kaja:
-fehérje: 2g/ttkg
-ch:3-5g/ttkg->ezt sajnos mivel elég tág határok között mozog egyénileg, nem nagoyn lehet megmondani. én pl kicsivel eszek többet, mint 2g/ttkg és így tömegelek. valaki meg 3-nál már fogy. szóval ki kell tapasztalnod, hogy mennyi ch-nál lesz havi 0,5-1kg növekedés. de 1 kg -nál több ne legyen havonta.
-zsír:0,15-1g/ttkg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!