Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogyan etkezzek ha izmot...

Hogyan etkezzek ha izmot szeretnek epiteni?

Figyelt kérdés

19 eves lany vagyok,177 cm,70 kg.

Szeretnek feszesedni formasodni es izmot felszedni,heti 5x edzek.

Hetfo: felsotest

Kedd: lab

Szerda:kardio

Csutortok:felsotest

Szombat:lab

Tisztaban vagyok vele hogy miket kell ennem,csak azt nem

Hogy mennyit. Nem szeretnek zsirosodni es hizni kezdeni,elegge felek ettol,viszont tudom hogyha nem elegendo a taplalek nem fogok tudni izmot epiteni..segitene valaki?

Elore is koszonom!

2015. jan. 25. 17:32
 1/6 anonim ***** válasza:

Akkor nagyvonalakban mindent tudsz. A fehérje adott, zsír testsúlykilógrammonként 0,5-1g és a szénhidrátot úgy belőni, hogy a havi növekedés ne legyen több, mint 0,5-1kg. Persze csajoknál picit nehezebb a dolog, mert az izomzat se nől olyan gyorsan, de a tükör mindent elárul.

Kezd a szénhidrátot 3g/testsúlykilogrammal, és majd látod hogy alakul a forma és úgy alakítod a továbbiakban.

2015. jan. 25. 17:44
 2/6 anonim ***** válasza:

kaja:

-fehérje: 2g/ttkg

-ch:3-5g/ttkg->ezt sajnos mivel elég tág határok között mozog egyénileg, nem nagoyn lehet megmondani. én pl kicsivel eszek többet, mint 2g/ttkg és így tömegelek. valaki meg 3-nál már fogy. szóval ki kell tapasztalnod, hogy mennyi ch-nál lesz havi 0,5-1kg növekedés. de 1 kg -nál több ne legyen havonta.

-zsír:0,15-1g/ttkg

2015. jan. 25. 17:47
 3/6 A kérdező kommentje:
Koszi szepen mindkettotoknek!Es azokon a napokon mikor nem edzek,akkoris mehet a 3g/ttsk ch?
2015. jan. 25. 18:04
 4/6 A kérdező kommentje:
Kg*
2015. jan. 25. 18:05
 5/6 anonim ***** válasza:
Valamivel kevesebb, mivel ugye nem égetsz el annyi kalóriát, mintha edzenél is. Hogy most az edzés alatt mennyit égetsz el, azt nehéz megsaccolni, függ a súlyoktól, edzés intenzitástól stb. A kalóriabázis 1 óra "súlyzózásra" 500 kalóriát ír, ez mennyire helytálló azt nemtudom. De támpontnak talán megteszi. De a kalóriaplusszt attól tartani kell, csak kevesebb enerigabevitel is elég lehet.
2015. jan. 25. 18:10
 6/6 anonim ***** válasza:
én kb ugyanannyit szoktam enni, max annyi az eltérés, hogy edzés után megengedek magamnak egy kis csokit pl (tényleg kicsit). de főleg, ha heti 5ször edzel, sztem mehet pihenőnapon is annyi ch. ha amúgy nem jön sok zsír, akkor nagy valószínűséggel nem ezen fog múlni
2015. jan. 25. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!