Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Tippeket szeretnek kerni,...

Tippeket szeretnek kerni, hogy hogyan etkezzek?

Figyelt kérdés
Kerlek szepen benneteket, hogy irjatok le nekem gyakorlatilag, hogy mit egyel es ehetek ahoz, hogy egy kicsit le fogyjak ! Egy heti menut reggeli, ebed, vacsorat irjatok le nekem ha van egy kis idotok, sokat segittene. Koszonom szepen elore is !
2014. márc. 27. 21:53
 1/6 anonim ***** válasza:
body.builder.hu --->étrendek
2014. márc. 27. 22:06
 2/6 A kérdező kommentje:

Vagyis egy etkezesi tervet szeretnek kerni toletek ! Tobb fajtat is. 21 eves fiu vagyok, 185 cm voltam 1 eve kb. Es 92 kg. Nincs bajom a sulyommal, csak azt vettem eszre, hogy nagy a hasam.Hasbol szeretnek leadni. Olyan 85-88 kgig mennek le szivesen es remelve, hogy hasbol esek vissza egy nagyot. Koszonom elore, es varom !

Es meg egy gyors kerdes : 2 napja tojas feherjet iszom, jarok futni, halkonzervet eszem olaj nelkul, es rengeteg banant, banan turmixot tojas feherjevel iszom. Es simma activiat eszem napont 3-4 dobozzal. Ez milyen lehet hosszu tavon ?

2014. márc. 27. 22:06
 3/6 anonim ***** válasza:

Sz@.r.

Olvasd el ezt: [link]

2014. márc. 27. 22:18
 4/6 A kérdező kommentje:
Ne oldalakat linkelgessetek kerlek szepen, hanem egy etkezesi tervet irjatok, ami nektek is bevallt ! Googlebe en is be tudom irni ezeket, amiket linkeltetek ! De azert koszonom.:)
2014. márc. 27. 22:51
 5/6 anonim ***** válasza:
Ez nem egy oldal,hanem egy könyv,hogy megértsd az alapokat.Persze le is sz@.rhatod,de te akarsz lefogyni nem én.
2014. márc. 28. 05:16
 6/6 anonim ***** válasza:

Tök sok esélyed van ha lusta vagy olvasni..

Szerinted itt neked ingyen le fogunk írni akár csak egy heti étrendet? Meg ha leírnánk is, te komolyan azt akarod betartani, amit én kitalálok neked?

Ezen gondolkodj már el.

Egyébként egyél tisztán, paleósan. Zöldségeket, húsokat, jó minőségű zsírokat, természetes kajákat. Gombákat, olajos magvakat.. ezzel rosszul nem járhatsz.

A paleo kitér az általánosan ismert gyulladásfokozó és allergén hatású ételekre is, az ételek hormonális hatásaira, tehát viszonylag komolyan foglalkozik a mit evés kérdéseivel. Ajánlott belemélyedni és megszívlelni.

2014. márc. 28. 10:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!