Mit gondoltok Rich Pianáról?
Figyelt kérdés
testépítés, Rich Piana2015. jan. 25. 08:42
4/13 anonim válasza:
Nem egy észlény, de megcsinálta magát. Minden olyan felszínes szarra van lóvéja amire neki szüksége van. Más kérdés, hogy nem tartom sokra, de legalább kezdett valamit magával.
5/13 anonim válasza:
gondolom senki sem nézi a videóit , csak szitkozódik .... szánalmas. egyébként jó ember és megmondja hogy 25 éve koxol, nem úgy mint más, őszinte rendes ember jók a videói nem olyan mint a többi
6/13 anonim válasza:
Csak azért, mert a Bunny a múltkori bb rádióban szidta, most az összes elvakult kiskölyök is ugyanezt csinálja, pedig fogalmuk sincs róla,hogy pontosan kiről van szó.
7/13 anonim válasza:
Nagyon rendes emberke. Kokszol ? Na igen, ezt elmondta ő is egyik videójában, hogy használ cuccot és ő így érzi jól magát, tökéletesen. Akkor meg mi a probléma ?
Őszintén elmondja a dolgokat, ahogy vannak, nem fényesítí, mint ahogy a magyar versenyzők háta mögött a szponzorok mondják meg, hogy melyik terméket kell fényeznie.
Őszinte, ez elmond mindent szerintem.
8/13 anonim válasza:
Jó nagy koxmatyi,de amúgy szimpatikus.A proteinporokról,tömegnövelőkről is őszintén elmondja a véleményét.
9/13 anonim válasza:
Egy barom, de őszintén elmondja a dolgokat.
10/13 anonim válasza:
Eddig nem ismertem, de most utána néztem. Ritka az őszinte koxos ember :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!