Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Meddig pihenjen a konyokom...

Meddig pihenjen a konyokom hogy elmuljon a fajdalom?

Figyelt kérdés
1 hete megrandult edzesen azota pihenek de napkozbe is elojon neha a fajdalom.Mit csinaljak?meddig kellene pihentessem kb hogy ujra tudjak edzeni es ne terjen vissza a fajdalom?hasonlo tapasztalatok?

2015. jan. 24. 09:13
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Addig pihentest,amig helyre nem jon.Vagy erre milyen választ kene adni?Te érzed hogy milyen állpoban van,mennyit bir..
2015. jan. 24. 10:51
 2/15 A kérdező kommentje:

Ha nem edzek ugyis faj:c

Irtam a hazim es mire leirtam elegge fajt ha kinyujtom akkor nagyon

2015. jan. 24. 12:08
 3/15 Pörölyfej Béla ***** válasza:
Hasonló tapasztalatom nekem is van. Addig pihenj ameddig el nem múlik a fájdalom. Ha kell akkor pedig bandázsold be a könyököd, esetleg edzés előtt használj valami krémet, amitől kicsit bemelegednek az izmok. Ha hideg van a teremben, akkor pedig feltétlenül tartsd melegen a könyököd, mert a hideg könyök rendkívül sérülésveszélyes. Edzés után pedig feltétlenül nyújts le. Kerüld a tricepsznyomásokat lehetőleg. Nem azt mondom, hogy ne csináld egyáltalán, de ritkítani mindenképp érdemes. Ha viszont végzed, akkor egykezessel, mert úgy kevésbé kap a könyök. Fekvenyomásnál, se engedd túlzottan hátra a könyököd és ne is nyújtsd ki teljesen a felső pozícióban. Lehetőleg szedj majd ízületvédőt és multivitamint. Ha még fáj, akkor pihentesd ameddig el nem múlik, mert ha megint megerőlteted ronthatsz rajta. Ha kezdő vagy, akkor pedig feltétlenül végezz egy átmozgató programot minimum 2 hónapig, hogy megszokd a terhelést. Egyébként most is be lehet kenni a könyököt egy kis mentolos kenőccsel. Gyógyszertárban lehet venni, de orvossal kell felíratni. Na remélem rendbe jössz! :)
2015. jan. 24. 12:56
 4/15 Pörölyfej Béla ***** válasza:
És amit kihagytam, hogy minden gyakorlatból csinálj egy bemelegítő sorozatot és akár gyakorlatok között is nyújthatsz.
2015. jan. 24. 12:58
 5/15 A kérdező kommentje:

Ez mind megvan koszi:)

1 eve edzek Animal Flexet Collagennel nyomatok:)

Melegitek is van konyokszoritom es Red Hot Gelt hasznalok edzes elott

Amig kicsit faj tudok edzeni vagy mindenkepp hagyjam?

2015. jan. 24. 21:06
 6/15 Pörölyfej Béla ***** válasza:
Pihenj, mert vissza fog jönni. Legalábbis nekem ez visszatérő probléma volt, ha nem pihentettem. Még amit tudok mondani, hogy néha tarts szünetet. Mondjuk 2-3 havonta egy pár nap szünet nem fog kivégezni.
2015. jan. 25. 11:52
 7/15 A kérdező kommentje:

Ertem koszi:)

Es honnan tudom hogy mikor kezdhetek edzeni es nemfog visszajonni?

Egyik ismerosomnek is ez volt de o edzett ugyanugy egyszercsak elmult O.o

Abbol akar serules is lehetett volna?

2015. jan. 26. 22:52
 8/15 Pörölyfej Béla ***** válasza:
Nem feltétlenül, csak amikor nekem fájt, akkor sajgott a csuklóm, az alakrom és könyököm is egyszerre, aztán már bicepszezni szinte végképp nem tudtam.
2015. jan. 27. 15:03
 9/15 A kérdező kommentje:
Es mi lett vele?hogy jott rendbe mennyi ido utan?
2015. jan. 27. 19:43
 10/15 Pörölyfej Béla ***** válasza:
Pihentettem, kentem, vizes ruháztam néha és rendbe jött. Most semmi gond.
2015. jan. 27. 20:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!