Hogyan tudnám a fenekemet feszesebbé tenni?
Igaz mégy csak 3 napja kezdtem el, minden reggel csinálok gugolást, lépcsőzés, kitöréseket, mindegyiket 10-el kezdtem, naponta +3at egészen napi 40-40-40 ig...
Azonban semmi hatását nem érzem.. nincs izomlázam, így egy kicsit lelomboz..:( A combomban annál inkább érzem, pedig nem azt szeretném erősíteni.
Valamit rosszul csinálok, vagy majd csak később fogom érezni hogy izomlázam lesz??
Félek, hogy ez az edzés hiábavaló...
Hagyjatok már.
A Hercegnőt nem erdekli a magunkfajta feltömegnövelőzött pórnep velemenye.
Először is köszönöm a pár értelmes választ.
A protein = a fehérjével ??? NEM MONDOD ? :O :O .......... -.- Lehet hogy ez egy közérdekű információ volt azoknak, akik elég erőteljesen magukra vették a negatív előítéletemet. A fehérjével már csak annyi a probléma (a túlzott bevitellel ! ) hogy csak arra jó hogy az izomtömeg térfogatát növeld meg... A fizikai állóképessége nem lesz jobb azoknak az embereknek, akik ilyen táplálék kiegészítőkhöz folyamodnak... Csak annyit érnek el vele, hogy felpumpált barmok lesznek, akik 2 értelmes szót sem tudnak kinyögni, és a társadalom aljává válnak. (Kivételt nem nagyon láttam még, de ez nem azt jelenti, hogy nincs is.) Másrészről aki ahhoz folyamodik, hogy megvegye ezeket a porokat, elég nagy önbizalom hiányra utal, mert ettől várja a jobb eredményt a "jobb " külsőt. Lehet hogy valakinek ez bejön, de az olyan is.. :)
És nem eltűntem, (már ha bármi közöd is lenne hozzá) csak tudod van ennél fontosabb dolgom is, minthogy 0-24-ben várjam ezeket a remek válaszokat :)
Az ilyenbe kár a szó.
Csak rá kell nézni: 3 napja kezdte el, ráadásul rosszul, ennél egy fekvő beteg többet mozog. Ennek ellenére ő oktat ki olyanokat az izmok, a fehérje és egyéb dolgok működéséről akiknek ezzel kapcsolatban tényleges tudása van. Ostoba nőszemély, téveszmékkel.
Tudod mit? Maradj is benne, jobb helyen vagy te ott, nehogy a fehérjétől te is "felpumpált barmok lesznek, akik 2 értelmes szót sem tudnak kinyögni, és a társadalom aljává válnak" Elvégre a súlyzós edzés, és a fehérje köztudottan rombolja az intelligencia szintet, és pusztítja az agysejteket.
Ha az ostobaság ölne te egy bolygót pusztítottál volna el most.
Kerdező te nagyon sötet vagy.
Az a baj hogy lóf..sz fogalmad sincs a temarol megis te probalod osztani az eszt..de azt is olyan logikatlanul teszed hogy szanalmas. Ráadasul nem bírod elciselni ha nem neked van igazad.
Ha a feherje "megnövelné" az izmok meretet attol meg miert vesztene el az ember az intelligenciajat es csúszna le bűnözősorba? :D
Enyhe logikaki bakugras.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!