Mit csináljak? A combom már túl izmos, szeretném vékonyítani, a fenekemet meg feszesebbé tenni.
Figyelt kérdés
Elég vékony vagyok már, nagyon alacsony a testzsírszázalékom, de ha a fenekemre edzek akkor azzal együtt izomlázam lesz a combomban is, pedig vékonyabb lábakat akarok mint most van. Mivel érhetném el? Nincs sok felesleg a a fenekemen, de szeretném hogy feszesebb, keményebb legyen. Lány vagyok :)2012. nov. 25. 17:02
1/7 Takumi válasza:
A kettő egyszerre nem megy. Guggolj.
2/7 anonim válasza:
Egyszerre nem tudsz fogyni (szálkásodni) és izomban pedig nőni, mivel különböző étrend kell hozzá. Az egyikhez szálkásító diéta (kalóriadeficitet jelent energetikailag) szükséges, az izomnöveléshez pedig tömegnövelő étrend (kalória plusz).
3/7 A kérdező kommentje:
Akkor csak szálkásítanom kéne? de már nagyon vékony vagyok, a hasam már szinte kockás és teljesen lapos pl. a lábam meg azért vastag mert izmos. Van olyan gyakorlat ami jó fenékre, de a combomat nem erősíti egyáltalán? Lehet csak fogynom kéne a fenekemből és akkor jobb lenne
2012. nov. 25. 17:11
4/7 anonim válasza:
Van olyan gyakorlat, pl lábemelés hátrafelé térdállásban, de inkább eddz mindenre és hagyd el a cukros, zsíros kajákat, fehér lisztes cuccokat. Legyen tiszta étrended.
5/7 Takumi válasza:
Szerintem nincs olyan gyakorlat, ami csak fenékre megy. Ha van Montez kijavít:)
6/7 anonim válasza:
Ó, ha csak tizedannyi lánynak lenne tényleg izmos lába, mitn amennyi azt hiszi magáról, de szép világ lenne... az meg elég irreális, hogy túl izmos combod legyen béna fenékkel, a kettő együtt jár, szóval a diagnózim megint önképzavar. Esetleg egy képet dobhatnál, hogy objektíve megmondjuk, mi a helyzet. Eddig az ilyen esetekben 100,00%-osan bizonyította a kép, hogy nincs szó túlizmosságról.
(mondjuk mhiez képest "túl" a túl? A mai elváráshoz képest, hogy a nő és az izom tartsa távol magát egymástól? Akkor már 1 g izom is túl...)
7/7 A kérdező kommentje:
a mai elváráshoz, szeretnék vékonyabb lábakat:) az étrendem jó, nem eszem s liszteset, se cukrosat :)
2012. nov. 25. 17:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!