Diéta idején az rossz, ha az inzulin magasan van néha ugye, akkor édesítőt is csak mértékkel szabad használni?
Azt olvastam, hogy próbáljuk lent tartani az inzulinszintet, 3-4 órás kisebb étkezések segítségével. Ez meg is van, de valamelyik nap itt olvastam, hogy az édesítő felnyomja az inzulint, ami nem jó, mivel az a szerepe, hogy raktároz(Vagy hasonló, most ne térjünk ki, de én így emlékszem biológia óráról, és elvileg zsírként raktározza a cukrot a vérből kivonva, ha jól emlékszem.), ezért alacsonyan kell tartani, ameddig lehet.
Ezt milyen módon lehet még elérni? Meg akkor ne is nagyon használjak édesítőt? Mivel diétázom.
Nem az a lenyeg hogy beepul e vagy nem.
Minden egyes nap epitesz be zsirt es fogysz zsirbol es epitesz be ch-t glikogenba es uritesz glikogent.
Viszont a nettó valtozas donti el hogy most fogysz e vagy hizol. Hogy kaloriadeficitben vagy e vagy nem.
Kicsit informalodj meg mert nem tudsz tul sokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!