Az nagyon rossz ha az éhomi inzulin értékem 77?
Gondolom hogy az,mert 25 volt a referenciatartomány felső határa,terhelést már nem is csináltak,mert az éhomi cukor 7,4 lett.
Orvoshoz két hét múlva kaptam időpontot.
Szerintetek ez inzulin rezisztencia,vagy cukorbetegség?
3 vetélésem volt lehet hogy ettől?
Mivel kezelik az ilyet?
Ez borzalmasan rossz érték. Nekem a kezelés elött 33 volt és már az is kiugróan magas volt, ez más cukorbetegség ha az éhgyomri inzulinod is magas. Mindenképpen kell nagy adag gyógyszer és nagyon kemény ir diéta.
Ez nagy esélyel okozhatott vetélést.
3as kezelés kell, merckformin tartalmú gyógyszer speciaális ir diéta és sport, de mivel már cukorbeteg vagy lehet fogsz más gyógszert is kapni a legfontosabb a kaja meg a sport. Cukrot és fehér lisztet örökre felejtsd el.
ne diabetológiára mennyél hanem egy specilaista endokrinológushoz. A mensmentis ajánlom nagyon nagyon.
Menyi a túlsúlyod?
Vidéki vagyok,nem tudok a mensmentisbe menni,de amúgy endokrin nőgyógyászati rendelés küldött a véreredmény birtokában diabetológiára.Minden egyéb hormon rendben volt.
kb 75 kg a túlsúlyom sajnos :(
Akkor nem csoda, hogy ilyen rosszak az értékeid. Rajtam mikor végre kiderült az ir 56kg plussz volt alig több mint fél év alatt 42kg lement.
Szerintem mindenképp a Mensmentisbe menny akkor is ha messze vagy. Nem kell gyakran járni, és késöbb lehet emailen is konzultálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!