Mellemről zsír leadása?
Figyelt kérdés
Egy kis zsír rá ment a mellemre, el szeretném tüntetni még nyár előtt. Mit ajánlotok? Amiket szoktam csinálni: fekvő, és a lábaim felrakom az ágy ám rá és úgy fekvő. Ezenkívül ex P and ér, meg kézi súlyzók+néha futás. Étrend mindenféleképp kell? Ha lehetne itthon is el tudnám intézni?
Milyen gyakorlatokat ajánlatok még? 17/f
2015. jan. 19. 20:57
1/3 anonim válasza:
Ha ráment egy kis zsír a melledre, töröld le szalvétával! Bocsi ezt nem tudtam kihagyni. :D
Helyi zsírégetés nincs. Diétázni kell a zsírvesztéshez. Főbb tudni valók: Alapismeretek vagy Sárga Kapszula.
2/3 A kérdező kommentje:
Azzal tisztába vagyok hogy helyi zsírégetés nincs. A kérdésem szimplán az hogy jó gyakorlatokat csinálok e, a futás tényleg jót tesz?
2015. jan. 19. 21:03
3/3 anonim válasza:
A futás jót tesz a szív-, és érrendszernek, fogyáshoz nem biztos, hogy a legjobb, inkább aerob edzés. Kivéve ha aerob tartományban tudsz futni, de szerintem ahhoz elég edzettnek kell lenni. Mint mondtam diétázni KELL zsírvesztéshez. Azt nem tudom, hogy milyen gyakorlatokat csinálsz, állíts össze valamilyen edzés tervet. Nézd meg milyen gyakorlatokat tudsz megcsinálni otthon kézi súlyzóval, saját test súllyal és azokat csináld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!