Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Kezdokent, mi ajanlott, whey...

Kezdokent, mi ajanlott, whey vagy tomegnovelo?

Figyelt kérdés
kb 4 honapja tolom intenziven az edzest, lathato eredmenyeim mar vannak, de valahogy megsem formalodok ugy ahogy szeretnem. Az etrendemet probalom ugy ahogy rendben tartani, de mivel egyetemista vagyok, es dolgozom is, nem sok idom marad minden nap fozocskezni, ezert gondoltam a kiegeszitokre. 20/F, 68 kg, 176-177cm

2015. jan. 19. 11:56
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
A 9. is jót mond, pont ezt akartam én is. A felkockázott csirke tényleg gyorsan megvan, mellé veszel egy rizsfőzőt, arra nem kell nagyon figyelni. Amíg készül, összevagdosol egy kis zöldséget, utána bebozolod. Két napi kaját megcsinálhatsz előre, az még úgy nem vészes szerintem. Ha két naponta tudod ezt abszolválni, akkor már jó vagy. Vegyél multivitamint, Mega Daily One Plus vagy Vitabolic.
2015. jan. 20. 13:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!