Kezdokent, mi ajanlott, whey vagy tomegnovelo?
Az első tényleg abszolút jól leírta.
Tömegnövelős semmi esetre sem vegyél.
A cél, hogy minél kevesebb zsírt, de minél több izmot pakolj magadra. Ebben pedig a tömegnövelő nem a várt hatást adja, a rettenetesen sok benne lévő cukor miatt.
Ha nincs időd főzőcskézni, akkor szerintem az is jobb megoldás ha sima kaja mellé használsz fehérjeshaket, eszel halkonzervet. És sok zöldség!
probaltam a fagyasztott kajat es hat az nagyon borzalmas...szaraz, nincs ize, vagy mar osszeertek az izek...nem finom, elmegy az etvagyam.
most ilyen halrudacskakkal probalkozom, nem tudom mennyire jo, de az elkeszitese kb 5 perc, melle rizs, vagy naturkrumpli..oszvissz 30perc az egesz, de hosszutavon ez sem megoldas
Ugyanennyi idő alatt megvan a csirkemell rizzsel, és közben míg párolódik a rizs, felszeleteled a zöldséget, nem több 30 percnél...
azt hittem ennyi időd sincs
de ha van 30 perced, akkor normális ételt tudsz készíteni magadnak.
rizsnek kell egy vastagfalú edény, vagy veszel rizsfőzőt
csirkemell leggyorsabban grillen készül el, az sem egy drága készülék,v agy serpenyőben, ha felcsíkozod, akkor kb. 10 perc
+ zöldségeket felvágod szépen
ez mind megvan 30 perc alatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!