Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Kezdokent, mi ajanlott, whey...

Kezdokent, mi ajanlott, whey vagy tomegnovelo?

Figyelt kérdés
kb 4 honapja tolom intenziven az edzest, lathato eredmenyeim mar vannak, de valahogy megsem formalodok ugy ahogy szeretnem. Az etrendemet probalom ugy ahogy rendben tartani, de mivel egyetemista vagyok, es dolgozom is, nem sok idom marad minden nap fozocskezni, ezert gondoltam a kiegeszitokre. 20/F, 68 kg, 176-177cm

2015. jan. 19. 11:56
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Főzöcskélni KELL. A kiegészítő, mint a neve is mutatja KIEGÉSZÍTŐ. Amúgy whey-t vegyél, a tömegnövelő kaki.
2015. jan. 19. 12:06
 2/11 anonim ***** válasza:
Elsőnél a pont, vegyél tiszta proteint, és dextrózt edzés utáni turmixba. A tömegnövelő ár/minőség viszonylatban sokkal drágább és nem lehet a nap minden pontjában inni, mert zsírosodsz tőle. Ha viszont wheyt veszel, egy egy kaját ezzel ki tudsz lőni.
2015. jan. 19. 12:11
 3/11 A kérdező kommentje:
DE nincs idom fozocskezni...az a legnagyobb bajom
2015. jan. 19. 12:29
 4/11 anonim ***** válasza:
Akár vehetsz tömegnővelőt is, de teljesen felesleges. Ha veszel hozzá valami ch-t (pl. dextróz mint előttem ajánlották - szőlőcukor), még úgy is jobban megéri. Próbálj meg minél több fehérjét bevinni azért, és ezt egészítsd ki a fehérjeporral.
2015. jan. 19. 17:20
 5/11 anonim ***** válasza:

Az első tényleg abszolút jól leírta.

Tömegnövelős semmi esetre sem vegyél.

A cél, hogy minél kevesebb zsírt, de minél több izmot pakolj magadra. Ebben pedig a tömegnövelő nem a várt hatást adja, a rettenetesen sok benne lévő cukor miatt.

Ha nincs időd főzőcskézni, akkor szerintem az is jobb megoldás ha sima kaja mellé használsz fehérjeshaket, eszel halkonzervet. És sok zöldség!

2015. jan. 19. 17:21
 6/11 anonim ***** válasza:
Ha nagyon nincs időd az gáz, sajnos van ilyen. Megpróbálkozhatsz azzal esetleg, hogy megcsinálod napokra előre a kaját és hűtve tárolod, de az elég gusztustalan tud lenni, a rizs legalábbis biztos nagyon rossz lesz.
2015. jan. 19. 21:16
 7/11 anonim ***** válasza:
De amit az 5. írt az is egy jó kényszermegoldás.
2015. jan. 19. 21:17
 8/11 A kérdező kommentje:

probaltam a fagyasztott kajat es hat az nagyon borzalmas...szaraz, nincs ize, vagy mar osszeertek az izek...nem finom, elmegy az etvagyam.

most ilyen halrudacskakkal probalkozom, nem tudom mennyire jo, de az elkeszitese kb 5 perc, melle rizs, vagy naturkrumpli..oszvissz 30perc az egesz, de hosszutavon ez sem megoldas

2015. jan. 19. 21:25
 9/11 anonim ***** válasza:

Ugyanennyi idő alatt megvan a csirkemell rizzsel, és közben míg párolódik a rizs, felszeleteled a zöldséget, nem több 30 percnél...

azt hittem ennyi időd sincs

de ha van 30 perced, akkor normális ételt tudsz készíteni magadnak.

rizsnek kell egy vastagfalú edény, vagy veszel rizsfőzőt

csirkemell leggyorsabban grillen készül el, az sem egy drága készülék,v agy serpenyőben, ha felcsíkozod, akkor kb. 10 perc

+ zöldségeket felvágod szépen

ez mind megvan 30 perc alatt

2015. jan. 19. 21:33
 10/11 A kérdező kommentje:
Es a vitaminok? azok nem lenyegesek, vagy meg nem?
2015. jan. 19. 22:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!