Hogy fogyhatnék a lehető leggyorsabban hasról?
Figyelt kérdés
Van egy kis felesleg a hasamon, tényleg nem sok, de van, és zavar.. Tanácsolták páran, hogy felülésezzek minden nap, viszont van, aki pont, hogy azt mondja, hogy ezt nem kéne csinálnom.. most akkor mi van? 17/L2015. jan. 18. 20:45
1/9 anonim válasza:
helyi zsírégetés nem létezik. Elősegítheted bizonyos krémekkel, meg fóliával, de egyébként nincs olyan, h csak hasról fogsz, ha megcsinálsz minden nap 1000 felülést, akkor se.
Egy kis fogyókúra, és eltűnik majd
2/9 anonim válasza:
"Elősegítheted bizonyos krémekkel, meg fóliával" Na jó, ezt remélem viccből írod, ekkora baromságot régen hallottam :D
3/9 anonim válasza:
Rég nem jártam már GYK-n, de látom nem sok minden változott :D :D
4/9 anonim válasza:
#2: krémről még nem hallottam, de a fólia nem hülyeség..nagyon sokan alkalmazták régen és most is pl aerobik közben
5/9 anonim válasza:
kétlem, h nem láttál még úgy edzeni embert, h be volt fóliázva mondjuk a combja. Ha nem, akkor ismerkedj meg vele :) Kicsit bővítsd az ismereteidet
6/9 anonim válasza:
4: A fóliával CSAK vizet veszítesz, semmi mást.
7/9 anonim válasza:
A fólia egy dologra jó: Csökkenti a szervezet hőleadását. Ebből az jön hogy jobban izzadsz. Ez által tényleg kilókat lehet fogyni, de az mind víz és 1 nap alatt visszajön. Nem lepontozni kell hanem bebizonyítani
9/9 anonim válasza:
Mondd már el nekem, hogy milyen mechanizmussal fogysz többet a fólia használatától, kérlek. Komolyan kíváncsi vagyok.
Régen mellesleg tényleg sokan használták, mert oldschool ismereteik eddig terjedtek még akkor :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!