Hogyan fogyhatnék a leheto leggyorsabban?
160cm vagyok
Es 110kg ,..
Kar:42cm
126cm mell
123cm derek
58cm comb
14eves vagyok... Minimum 3honap alatt 10kilot szeretnek ledobni magamrol , milyen edzessel es hogyan tudnam leadni?? Mikor egyek ? Es miket ?
Nem a lehető leggyorsabban kell fogyni, mert szanaszét megy a szervezeted, nem marad izmod, megnyúlik a bőröd, és megállsz félúton, gyengébben, és sz.rabbul kinézve, mint most.
3 hónap alatt egyébként le lehet adni 10 kilót, a nagy túlsúly miatt többet is.
2 dolog azonban fontos:
-Menj el orvoshoz. Lehetőleg valami értelmesebb fajtához, aki csinál pl. EKG-t, meg úgy általában megnézi, hogy bírja-e a szíved a mozgást.
-Menj el utána egy NORMÁLIS edzőhöz. Súlyzós edzés, aerob edzéssel, és diétával, ez a leggyorsabb trükkje az egészséges fogyásnak. De mind az étrend, mind az edzés szakértők területe, a gyakorlatokat (pláne 14 évesen!!) nem fogod helyesen csinálni, és csak szétcseszed az ízületeid, pedig most sincsenek könnyű helyzetben.
A kajáláshoz addig is olvasd el a Sárga kapszulát. Sétálni addig is sétálhatsz, azzal árthatsz a legkevesebbet.
2-3 év alatt egész jól nézhetsz ki. Én is hasonló súlyról indultam, most 80 körül mozgok. Mondjuk jól még nem nézek ki, de ez már az én hülyeségem is.
Nagyon röviden: heti 3-4 alkalommal először 30 perc, majd szépen menj fel 60 perc kardió mozgásra. Ez legyen lassú futás, gyors séta, bringázás, korizás, úszás, amit tudsz csinálni, 120-130 körül legyen a pulzusod.
A kajáról: amit ne egyél: semmi féle cukros étel/ital, ne egyél zsíros kajákat, használj jó minőségű és kevés zsiradékot sütéshez (oliva olaj). Inni csak vizet. Amit egyél: reggelire zabpehely, akár protein turmixal, de belefér a sovány tej is. Nap közben csökkentsd a szénhidrátot, úgy, hogy ne menj 2,5-3 g/testsúlykilogramm fölé. Ezt a diéta alatt egész 1 g/tskg-ig le lehet nyomni. A szénhidrátot vidd be rizsből, puffasztott rizsből, teljes kiőrlésű kenyérből, valamint zöldségekből (saláta, brokkoli). Fehérjét sovány húsból vidd be, csirke, marha, pulyka, tengeri hal, tojás is mehet, vacsorára 100-150g sovány túró.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!