Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogyan fogyhatnék a leheto...

Ferenc Jones Kiss kérdése:

Hogyan fogyhatnék a leheto leggyorsabban?

Figyelt kérdés

160cm vagyok

Es 110kg ,..

Kar:42cm

126cm mell

123cm derek

58cm comb

14eves vagyok... Minimum 3honap alatt 10kilot szeretnek ledobni magamrol , milyen edzessel es hogyan tudnam leadni?? Mikor egyek ? Es miket ?

2014. máj. 18. 23:35
 1/3 tkodit ***** válasza:

Nem a lehető leggyorsabban kell fogyni, mert szanaszét megy a szervezeted, nem marad izmod, megnyúlik a bőröd, és megállsz félúton, gyengébben, és sz.rabbul kinézve, mint most.

3 hónap alatt egyébként le lehet adni 10 kilót, a nagy túlsúly miatt többet is.

2 dolog azonban fontos:

-Menj el orvoshoz. Lehetőleg valami értelmesebb fajtához, aki csinál pl. EKG-t, meg úgy általában megnézi, hogy bírja-e a szíved a mozgást.

-Menj el utána egy NORMÁLIS edzőhöz. Súlyzós edzés, aerob edzéssel, és diétával, ez a leggyorsabb trükkje az egészséges fogyásnak. De mind az étrend, mind az edzés szakértők területe, a gyakorlatokat (pláne 14 évesen!!) nem fogod helyesen csinálni, és csak szétcseszed az ízületeid, pedig most sincsenek könnyű helyzetben.

A kajáláshoz addig is olvasd el a Sárga kapszulát. Sétálni addig is sétálhatsz, azzal árthatsz a legkevesebbet.

2-3 év alatt egész jól nézhetsz ki. Én is hasonló súlyról indultam, most 80 körül mozgok. Mondjuk jól még nem nézek ki, de ez már az én hülyeségem is.

2014. máj. 19. 00:23
 2/3 anonim ***** válasza:

Nagyon röviden: heti 3-4 alkalommal először 30 perc, majd szépen menj fel 60 perc kardió mozgásra. Ez legyen lassú futás, gyors séta, bringázás, korizás, úszás, amit tudsz csinálni, 120-130 körül legyen a pulzusod.

A kajáról: amit ne egyél: semmi féle cukros étel/ital, ne egyél zsíros kajákat, használj jó minőségű és kevés zsiradékot sütéshez (oliva olaj). Inni csak vizet. Amit egyél: reggelire zabpehely, akár protein turmixal, de belefér a sovány tej is. Nap közben csökkentsd a szénhidrátot, úgy, hogy ne menj 2,5-3 g/testsúlykilogramm fölé. Ezt a diéta alatt egész 1 g/tskg-ig le lehet nyomni. A szénhidrátot vidd be rizsből, puffasztott rizsből, teljes kiőrlésű kenyérből, valamint zöldségekből (saláta, brokkoli). Fehérjét sovány húsból vidd be, csirke, marha, pulyka, tengeri hal, tojás is mehet, vacsorára 100-150g sovány túró.

2014. máj. 19. 00:40
 3/3 A kérdező kommentje:
Ertem. Koszonom a valaszokat :)
2014. máj. 19. 08:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!