Protein power edzés előtt inkább mint után?
Ha kazeinből lenne, akkor sokkal drágább lenne. Minimális kazein van benne. Főleg szója van benne. Egy tejsavó jobb lenne. Mindenképpen edzés UTÁN idd.
2015. jan. 16. 18:39
2/14 A kérdező kommentje:
Nem azt mondtam hogy kazeinből van, hanem hogy az is van benne.
ha közvetlenül edzés előtt fogyasztod, akkor max egy kiadós hányás lesz belőle.
Amatőröknél és kezdőknél, totál lényegtelen, hogy fogyasztasz e edzés utáni fehérjét, a lényeg, hogy a napi makrótápanyag mennyiség megvan, vagy nincs meg.
2015. jan. 16. 19:59
4/14 A kérdező kommentje:
Nanana már hogy lenne mindegy mikor Én izmot akarok építeni? Nem most kezdtem, eddig mindig tejsavófehérjét ittam edzés után, de most karácsonyra kaptam ezt és ezért kérdeztem hogy a lassú felszívódása miatt tudok e emellett is fejlődni.
5/14 A kérdező kommentje:
"Amatőröknél és kezdőknél, totál lényegtelen, hogy fogyasztasz e edzés utáni fehérjét,"--> Ennek mégis mi értelme? Tök mindegy hogy az illető kezdő e vagy nem, ha edzés után fél órán belül nincs meg a megfelelő fehérjebevitel akkor izomépülés sincs.
Akkor edzés után teljes értékű étkezés, protein power meg mehet estére...
2015. jan. 16. 21:05
Ingredients: Protein mix (soy protein isolate, calcium caseinate, whey proteinconcentrate), cocoa powder, sucrose, thickener: guar gum, flavors, sweeteners:sucralose, sodium cyclamate.
Elvileg ez a termék összetevője. Mivel a törvény úgy rendelkezik, hogy a legtöbb anyaggal kell kezdeni a felsorolást, így ebben a termékben a legtöbb minimum 50% szója fehérje. De.... mivel pontos részleteket nem közöltek, ezért a szója aránya elérheti akár a 90%-ot is. Ezt figyelembe véve a második a kazein de csekély mennyiségben.
2015. jan. 17. 07:42
Edzés előtt nem szoktak fehérjét inni. Edzés előtt 1.5-2 órával egy szilárd étkezés van.
2015. jan. 17. 08:58
9/14 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, úgy döntöttem inkább veszek egy jó minőségű fehérjeport, ezt meg majd lefekvés előtt fogom fogyasztani.
Edzés előtt 1,5 órával egy szilárd étkezés, majd edzés előtt 30-40 perccel egy a teljes testet felkészítő, anabolikus, n.o. amino mátrix kellene, mint a Blessing.
2015. jan. 17. 19:44
Kapcsolódó kérdések: