Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szerintetek rossza ha 13éves...

Szerintetek rossza ha 13éves Lány létemre proteinzem magam? Többi lent

Figyelt kérdés
13éves lány vagyok. Nem hülyeségből fehérjézek, 3éves korom óta tornázok és ritmikus gimnasztikázom(országos 2.helyezéseket is értem már el). Sokan mondták, hogy ne csináljam mert bajom lesz.(anya sem engedné) Szerintetek tényleg le kéne állnom a proteinnel?

2015. jan. 13. 17:59
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Megint csak kor alapján ítélsz! Látom az ékezetek írása is nehézséget jelent számodra. De megint lehülyéztél;) azt azért elmondom hogy nem csak lógatom a lábam és étrend kiegészítőket szedek, hanem a tanulások után kutatok, tanulom előre a jogi szabályokat, 3nyelvet tanulok. Szóval szerintem ismételten nem elítélni kéne a korom miatt. Inkább tiszteletre méltó hogy ennyi idősen nem a drogokon,cigin és alkoholon jár az eszem úgy ahogy a koromban lévő gyerekeknek.
2015. jan. 13. 19:42
 12/15 - palilaci - ***** válasza:
100%

Ha teged ennyire zavar, hogy nem irok ekezettel, akkor ignorald kerlek. Megint a korral jossz, kozben egy szoval sem irtam, hogy egy 13 eves hulyegyerek vagy akinek akkora arca van, hogy belengi az egesz oldalt. Irtam ilyet? Nem. Nem is fogok, mert ismeretlenul mast fikazni taho dolog, hat még alaptalanul. Megint kaptal egy normalis valaszt. Amit megint nem tudtal ertelmezni. Ismetlem megegyszer..... a KERDESEDBOL vagod a KERDESEDBOL es annak a stilusabol iteltelek meg, ahhoz megfeleloen valaszoltam. Nem fogok elnezest kerni azert mert

"Szerintetek rossza ha 13éves Lány létemre proteinzem magam? Többi lent

13éves lány vagyok. Nem hülyeségből fehérjézek, 3éves korom óta tornázok és ritmikus gimnasztikázom(országos 2.helyezéseket is értem már el). Sokan mondták, hogy ne csináljam mert bajom lesz.(anya sem engedné) Szerintetek tényleg le kéne állnom a proteinnel?

"

ennyibol nem esett le, hogy Te kituno tanulo vagy (ami nem jelent semmit, lehetsz ugy is ha nyalsz a tanarnak)

elore keszulsz az egyetemre es 3 nyelvet tanulsz.

Amikor meg jottel koroddal akkor ne hozd fel azt a magad javara, hogy 13 evesen nem cigizel, iszol, drogozol (ami szerintem abszolut jo dolog es ez lenne a minimum) mert igy total ellentmondassz magadnak, hogy ne vegyem figyelembe a korodat. Huhh. Egyeb kerdes? :)

2015. jan. 13. 19:59
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

jól van akkor,a 3 nyelv és a jog mellett egy kis biológiát is tanulj okoska.

az edzés és a tanulás meg nem tiszteletre méltó hanem alap elvárás.

14/15 anonim ***** válasza:
100%
Ez a testépítés kategória, nem a barátok közt... Kérdeztél valamit és megkaptad a választ. A magánéleti rovat egyel arrébb van.
 15/15 kovpet ***** válasza:
100%

"jogi pályát tervezek az ELTÉre"

Az arroganciád már megvan hozzá, biztos sikeres jogász leszel. A politikusi pályán nem gondolkoztál még? Ott tudnál teljesen kibontakozni...

2015. jan. 14. 09:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!