Lány létemre 2 hónap alatt elég nagydarab lettem a konditól, mit csináljak másképp, hogy inkább szálkás legyek?
19 éves vagyok 177cm magas és 5 kilóval vagyok nehezebb mint 2 hónapja (izmosodtam nem híztam).
Lábra nem tudok súllyal edzeni mert tönkremegy a térdem és a felsőtestem kezd elég nagy lenni. Tanács azon kívül higy kisebb súllyal sok ismétlés meg kevés szénhidrát?
2 hónap alatt +5 kiló, ami mind izom, és nagydarab lettél? Hmm, valami zavart érzek az erőben, Sherlock!
A kis súllyal sok ismétlés mire jó vajon? (sejtem, mit hiszel, arra akarlak rávezetni, hogy arra nem)
Úúú, ha két hónap alatt 5kg tiszta izom jönne rám, de boldog lennék... :)
Étrended hogy néz ki?
2 hónap alatt 5 kiló egy kiváló alkatú férfi testépítőnek is sok.
Érdekes módon Toldi Zsuzsi és a többi fitnessmodell évek óta edz mégse nagydarab..
Szóval problémák vannak a kérdésben.
Szerintem az itt jelenlevők mind egyetértenek abban, hogy egy előtte-utána képpel jelentkezhetsz, mint bizonyíték :D
De 5 kiló zsírtól sem lesz senki nagydarab, pláne ilyen magassággal, az izom meg sűrűbb, mint a zsír, tehát ugyanakkora tömeg kevesebb helyet foglal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!