Yxcvxyzv kérdése:
Hogy hízzak/legyek nagydarab ha szálkás vagyok?
Figyelt kérdés
14 éves fiú vagyok, mindíg is vékony voltam, nem durván de szeretném ha férfiasabb alakom lenne..Rendszeresen gyúrok és elég nagy bicepszem van, de ez csak akkor látszik ha befeszítem.Igazából elég sokat eszek de nem tudok hízni mert amit 2 nap alatt felhízok azt foci edzésen le is izzadom mivel elég izzadós vagyok.A kérdés az hogy hogyan hízzak, de inkább "vállasodjak" , napi 5-6 pohár tejet iszok mivel azt olvastam hogy az elég jól használ, esetleg egyéb ötletek? a válaszokat elöre is köszönöm.2013. júl. 7. 21:15
1/5 A kérdező kommentje:
2013. júl. 7. 21:23
3/5 anonim válasza:
Hát figyelj... Ha van Dorina nevű ismerősöd, akkor szeresd, de nagyon. Meg igyál sok kakaót :$ :P <3 <3 <3
4/5 A kérdező kommentje:
<3 :DD
2013. júl. 7. 21:34
5/5 anonim válasza:
kb 28 cm lehet a karod te gyurjal es ne akarj hizni izombol is lehet vastag lenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!