Szerintetek rossza ha 13éves Lány létemre proteinzem magam? Többi lent
Edes jo istenem..... es hol veszed vagy ki veszi neked? Az mar eleve gáz h azt sem tudod mi az es mire valo de azert "szeded" az meg a masik, hogy olyan alapveto tudasod sincs, hogy azt se tudod mi az a protein. Mi a loszart tanitanak a biosz orakon? A foltos hiena szaporodasi szokasain es a fenyőtoboz fajtakon kivul?
Egyebkent protein=feherje. Amit te eszel az tapkieg. Arra valo hogy egy meglevo etrendet kiegeszitsen ha nem tudja az illeto bevinni az eloirt feherjet szilard kajabol. Önmagaban nem er semmit, bajod nem lesz tole csak szerintem neked ahhoz a mozgashoz felesleges. Inkabb egy multivitamint vennek a helyedben.
Tisztában vagyok azzal hogy a kédést ahogyan írtam félre lehetett érteni, de azért ennyire?! TUDOM MI AZ A PROTEIN! Nem vagyok hülye. Melleseleg egy négyesem sincs és jogi pályát tervezek az ELTÉre. Ezt csak azért írtam mert pár tudatlan ember egy idiótának nézett:) de tisztában vagyok a szavak jelentésével, hiszen leírtam. Szerintem nem kor és vegképp nem nem (feminizmus;) ) alapján kéne megítélni valakit. Mert ahogy láttam pár ember ezt tette.
Akkor újra felteszem a kérdést kicsit érthetőbben (remélem most pár ember inteligensen és kultúráltan le tudja írni a véleményét).
Mi a véleményetek arról hogy 13 évesen proteint használok az edzések után?
+csak, hogy lássátok értek is ezekhez és nem csak a számat jártatom.
Naponta tizesével eszem a tojásokat a szálkásítás miatt. (Mert ahova én járok, van fürdőruhás forduló ahol az izomzatot értékelik)
Bocsánat az első a hiányos, és érthetetlen szöveg miatt.
Mi arrol a velemenyem hogy taplalekot veszel fel?
Semmi.
Meg 7 milliard csinaljak rajtad kivul a bolygon...
Mondjuk kb 50 kilo lehetsz,ahhoz felesleges por es boven meglehetne szilard kajabol is.
2-es vagyok: nem értem mi bajod a válaszommal. igen, valóban úgy lehetett érteni, mintha a proteint mint valami "drogot" használnád. de ezt leszámítva válaszoltam a kérdésedre, nem bántottalak, leírtam a véleményem.
továbbra is fenntartom, hogy hasznos lehet, de valószínűleg felesleges, mert be tudod vinni a megfelelő mennyiséget szilárd táplálékból. plusz ebben a korban tele vagy növekedési hormonnal és amúgy is gyorsan fejlődsz, szóval biztos meglátszik rajtad az edzés akkor is, ha nem használsz táplálékkiegészítőt. amúgy beszéld meg anyukáddal, de ha nem engedi, akkor sztem felesleges belőle nagy cirkuszt csapni, mivel nem lesz hatalmas károd abból sem, ha nem iszod. és remélem, hogy nem eszed meg mind a 10 tojásnak a sárgáját, mert az elég sok koleszterin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!