Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Jók lesznek ezek a tápértékek,...

Jók lesznek ezek a tápértékek, ha heti 0,5 kilót szeretnék fogyni?

Figyelt kérdés

165 cm és 80 kg vagyok...

Kalória: 1698 kcal

szénhidrát:233 g

fehérje:63 g

zsírok:56 g

Netes kalkulátorral számoltam,néztem olyat is,hogy heti 1kg fogyáshoz mi felelne meg,de szerintem 1155 kcal kevés lenne egy napra...

Mit gondoltok,az első verzió jó lenne?Egyenlőre még nem szálkásítok,de kezdetnek szeretnék életmódot váltani...

Előre is köszi!

2015. jan. 11. 20:12
 1/4 anonim ***** válasza:
A fehérje biztos, hogy kevés lesz.
2015. jan. 11. 20:13
 2/4 anonim ***** válasza:

Netes kalkulátor soha, de más se nagyon fogja neked megmondani mennyi szénhidrát/zsír kell, mivel honnan találja ki a te anyagcseréd gyorsaságát, napi mozgásod, edzések intenzitását, kardiók/aerob edzések számát stb.

Szénhidrát elsőre jónak nézz ki, de majd 2-3 hét után eldöl, kell e növelni vagy csökkenteni, attól függően hogy változik a tömeged. Az első héten lehetséges a hirtelen súlyvesztés, de ez többnyire viz.

Fehérje viszont kevés, majd 200g kéne, nah meg súlyzós edzés, csak hogy próbálj zsírt veszteni ne izmot.

2015. jan. 11. 20:43
 3/4 anonim ***** válasza:
Fehérje 2.5-3x testsúly (200 - 240g nálad). Zsír 0.5x testsúly. A CH-t pedig be kell lőni.
2015. jan. 12. 09:37
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat :)

A fehérjét én is nagyon kevésnek tartottam....csak az elfelejtettem beleírni a kérdésbe...

2015. jan. 12. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!