Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Étrend nélkül hogy nézhet igy ki?

Étrend nélkül hogy nézhet igy ki?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Nincs étrendje, 4éve edz, ennyit számit a genetika?

2015. jan. 11. 19:23
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:

Ennyit, van aki túl tudja edzeni a rossz étrendjét...

De amúgy elég furcsa a trapézizma a második képen.(vagy az egész háta? minél tovább nézem, annál furcsább, pedig szemből korrekt, ugyanaz az ember?)

2015. jan. 11. 19:27
 2/21 anonim ***** válasza:

Genetika, de lehet cucc is a dologban.

Az én párom is egy nap megeszik 2 szalámis zsemlét és ennyi. Edzeni is akkor edz, ha kedve tartja.

Mégis durva izom van rajta és van formája. Gőzöm sincs, hogy csinálja.

2015. jan. 11. 19:27
 3/21 anonim ***** válasza:

Nem is olyan nagy. Kétszer ekkorák vannak nulla etrenden, mondjuk azok már az igazi endomorf tömegszörnyek, akik 160 kilóval kezdik a fekvenyomást, mert ilyen is van.

Ez még nem annyira extrém, főleg hogy ehet attól sokat, hogy nincs étrendje, ha a makrók megközelítőleg megvannak, máris nem olyan nehéz a dolog.

2015. jan. 11. 19:40
 4/21 anonim ***** válasza:
8%
Az edzés általában jobban számít,mint az étrend.
2015. jan. 11. 19:43
 5/21 anonim ***** válasza:

Az utolsó butaságokat írt.

Én izmosabb vagyok nála és nekem sincs étrendem. De ezt úgy kell elképzelni, hogy nem számolgatok, nem vonom meg magamtól a krumplit, a tésztát, a disznóhúst, stb. de nem zabálok zsíros vackokat, gyors éttermi vackot, vagy épp nem nagyon iszom vízen kívül egyebet.

2015. jan. 11. 20:29
 6/21 anonim ***** válasza:
100%

Kozhiedelemmel ellentétben nem kell olyan durva értend az eredményekhez. Kell a kaloriaplusz meg ne 50 g fehérje legyen egy nap persze de ha valaki eleget eszik bármilyen kajából és a fehérjebevitele is oké, edzésen meg keményen edz nem balfa szkodik kis súlyokkal hogy minél szabályosabban amit kifogásnak használ a kemény edzésre az simán elérhet eredményeket.

Sokan inkább azt gondolják hogy ha jó a kajájuk akkor elég ha csak eljárnak edzeni és csinálnak ott bármit.

2015. jan. 11. 21:19
 7/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2015. jan. 11. 22:45
 8/21 anonim ***** válasza:

"Az utolsó butaságokat írt."

Ha arra gondolsz,hogy számít a genetika is,akkor egyetértek,számít az is.

2015. jan. 12. 07:11
 9/21 anonim ***** válasza:
Számít a genetika, az étrend és az edzés, de az alapvető testépítő paradigma szerint, amely statikus tényezőként veszi figyelembe az ember alkatát, súlyozottabban számít az étrend mint az edzés. Ezt az én tapasztalataim alátámasztják. Az egy más kérdés, hogy akinek úgymond jó a genetikája, annak még az átlagos étrend is teret ad a fejlődéshez.
2015. jan. 12. 08:00
 10/21 anonim ***** válasza:

Utolsó nem azt mondom hogy nem kell az étrend szerintem is mindenkinek kell egy jó étrend de

Veszunk két ugyanolyan genetikájú embert ugyanonnan indulnak egyetlen kulonbség az edzés

Egyiknek szar étrendje van

Másiknak jó

3 hónappal később

Akinek szar étrendje van az jelentősen erősödött az alapgyakorlatokban jobban nyomta magát.

Akinek jó étrendje van főként izolációs gyakorlatokat csinált és semmit sem erősödött hgyanazokat a kényelmes súlyokat használja. Jól bedurran minden edzésen persze.

Szerinted melyik fejlődött jobban?

2015. jan. 12. 12:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!