Az alsóbb társadalmi osztályok tagjai körében miért "menő" ennyire a testépítés?
Miért, mondj már ezen a kettőn kívül egy karakteres, egyedi oldalt. Én nem tudok, pedig sokat ismerek.
Béla meg mit tett a sportért? Hogy meghonosította a suttyó, kokszos mentalitást, a barom súlyok rángatását, meg a "nem vagyok b***" csatakiáltást? Meg elérte azzal a telefonfelvétellel, hogy még inkább erősödjenek a testépítéssel szembeni sztereotípiák? Vagy miért, tényleg, mit tett? Nyert versenyeket, ez használt bármit is a sportnak? Szerepelt rendezvényeken, de nem lett volna helyettesíthető szerinted bárki mással, akit a Scitec, meg a Builder besztárol? Ne röhögtess.
A traines srác meg eddig annyit tett, hogy írt egy jó pár cikket, meg felhúzott a semmiből egy elég jól terjedő, érdekes oldalt. Megírt olyan dolgokat, amiket mások nem mernek, és akkor is kiállt értük, ha sokan támadták. De te hozzá képest mit értél el a testépítésben? Még ennyit sem, szóval szerintem akkor ne bíráld. Majd ha többet csinálsz nála, akkor szólj. Hozzád képest ő sokat letett az asztalra.
Jézusom, a Sasát hagyjuk már. :D Az egy ócska LifeTilt másolat. Napi 5-ször közhelyeket okád ki a Facebook-ra. Az aztán teljesítmény. Különben a Sasa 2010 óta van kábé jelen, hidd el, ha a TwB lesz 4 éves, lesz ennyi követője, mint neki. Meg az eleve inkább ilyen nőknek szóló dolog, tehát még az alacsony színvonalától eltekintve sem tartozik a témához.
A guggolás vs lábtolás cikkre meg az ellenzők mindig csak fujjolni tudnak, de egy érdemi ellencikk nem született még rá sehol sem. Egyébként meg megsúgom, hogy nem ő az egyetlen, aki ezt gondolja a szakmában, csak ehhez már kell egy edzéselméleti szint, hogy felfogd.
Amit meg a Béláról felsoroltál, azt mind magáért tette, meg hogy előrejusson az életben, abból a sport és a társadalom semmit sem profitál. Abból ő profitál. A Béla semmit sem tett a testépítésért, sőt, inkább ártott neki, hogy az amúgy is jelenlevő suttyómentalitást erősítette a viselkedésével.
Amúgy egy szót se szóltam a Béláról!!!!!
Csak qrvára unom, hogy az agymosott twb fanatkusok fikáznak mindenki mást, akinek köze van a sporthoz! Egy fokkal se vagytok különbek azoknál, akik a szabadonêbredők.hu ról meg a társairól szerzik az infót az aktuális gazdaságpolitikai helyzetről, aztán nagybüszkén megosztják a facebookon, hogymindenki tudja, őket nem lehet ám átverni! Csak majd senki ne csodálkozzon ha megmurdel, mert a csipkebogyóról kiderül, hogy mégse gyógyítja a rákot, pedig az összeesküvéshívők esküdtek rá! (Ez egy allegória volt mielőtt belekötnél)
Azért, mert azért az más műfaj, és ez nem leszólás. Vannak az ilyen férfiasabb vonalú életmód magazinok, meg vannak az inkább nőknek szólók. Én férfiként nyilván az előbbiben vagyok érdekelt.
Egyébként meg elhiheted, hogy az hajtja. Szerinted neki nem lenne egyszerűbb, ha ő is nyalná mindenki seggét, ahogy a többi oldal, és akkor mindenki szeretné, meg lájkolná? De ő mégis inkább bevállalja, hogy inkább kövessék kevesebben, de leírja, amit gondol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!