Az alsóbb társadalmi osztályok tagjai körében miért "menő" ennyire a testépítés?
Szerintem egyértelmű. Kevesebb inteligenciával rendelkeznek ezért máshogy kell maguknak megteremteni az elégedettség érzését és rosszabb esetben az életfeltételt. A kisebbség gettó szerű tömörüléseiben sokszor ha nem vagy kigyúrva akkor csicska vagy aki csak szarnak született. Ezért nekik elengedhetetlen. Illetve párszerzésnél is ez az elsőrendű, arról nem is beszélve hogy mivel 16 évesen otthagyják az iskolát és nem is dolgoznak ezért erre rengeteg idejük van.
A kisebbség teljesen más mint a normálisan gyúró emberek.
Ezekben a körökben meg mindig az erőkultusz áll fent. Ha nem vagy kigyurva csicska vagy kb.
Masreszt kevesebb ertelmisegi tevekenyseget vegeznek,marad idő gyurasra.
és honnan van pénzük a mérdegdrága táplálékkiegészítőkre?
kedves utolsó! a fizikai munkától nem így néz ki azért az ember.. én konkrétan a felpuffasztott,gyúrós alakokra gondoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!