Szedhetek fehérjét?
Figyelt kérdés
16 éves ,190 cm magas, 77 kg tömegű fiú vagyok.
1 éve edzek komolyabban. Másfél éve 64 kg voltam. Kb egy év alatt jött fel 7 kiló sima edzéssel. 2014 október eleje óta tömegnövelőt szedek (volumass 35 pro), tehát kevesebb mint 4 hónap alatt 6 kg-t szedtem fel és sokkal erősebbnek is érzem magam. Azon filózok, mivel elértem a célomnak kitűzött testtömegindexet, hogy szedjek-e már tömegnövelő helyett 100% Whey Protein Professional-t?
2015. jan. 10. 19:52
2/3 A kérdező kommentje:
Igen én is úgy értem :D
2015. jan. 10. 19:54
3/3 anonim válasza:
Azért valószínűleg annak a 6 kilónak egy része víz, az általad említett tömegnövelőben van kreatin, az és vizet köt meg. Szóval ha abbahagyod akkor lehet, hogy picit "összeesel". De én más szempontból közelíteném meg: fehérjét venni jobban megéri, mint tömegnövelőt. Lehet próbálkozni kreatin kúrával, vagy szintentartással, de szerintem ez nálad felesleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!