Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ez ilyen pumpálós csuklóerősít...

Ez ilyen pumpálós csuklóerősítőnek (vagy alkarerősítő) van értelme? Tényleg erősebbé teszi az alkarodat és erősebben tudsz tőle markolni?

Figyelt kérdés

[link] ilyesmire gondolok

meg még azt kérdezném hogy ennek a wrist ball-nak van értelme?

[link]

2015. jan. 11. 13:30
 1/2 - palilaci - ***** válasza:
Elvileg igen. Én még nem próbáltam mert úgy érzem, hogy a madárfogásos felhúzás mellett nincs ilyesmikre szükségem.
2015. jan. 11. 13:38
 2/2 anonim ***** válasza:

wrist ball állítólag marhajó, rekreációs célokra használják főleg, meg egy-két modern kardforgató mondta, hogy csukló erősítésre kiváló, mert ugye nekik ceruzánál nagyobb súlyú dolgokat kell irányítani csuklóból...

de ez nem személyes tapasztalat

viszont olyan mint az első nekem is van, vettem, nyomkásztam is egy ideig (először kb 10 ha ment bele) most már 1-2 percig tudom csinálni de alapvetően, nekem nem sokat segített, csak saját magában: jobban tudom nyomkodni ezt a szart de ami eddig kicsuszott a kezemből az most is.. lehet kellene egy nagyobb ellenálllású, el kell találni milyen erősségű kell :/

2015. jan. 11. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!