Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Most kezdtem el az osztott...

Most kezdtem el az osztott edzést, és a tömegelést valami tippet tudna adni? többi lent

Figyelt kérdés

14 éves vagyok, 170cm, 59 kg!

Nemrég kezdtem az osztott edzést, és a tömegnövelésbe is most kezdek bele! Az étrendem már rendbe van a napi bevitelem az: Fehérje: 160g szénh: 299g zsír: 58g.

Viszont ebbe az étrendbe benne van a scitec nutrition mass, tömegnövelő. Ezt lecserélhetem fehérjére?

2015. jan. 9. 13:04
 1/10 anonim ***** válasza:
Le, de akkor emeld a ch-t, annyival amennyi a tönegnövelőben volt, vagy tegyél a fehérjébe valami ch-t plusszba.
2015. jan. 9. 13:12
 2/10 A kérdező kommentje:

igazából nem létfontosságú lecserélni, te mit ajánlasz?

a tömegnövelőt vagy a fehérjét és mellé még növeljem a cht?

2015. jan. 9. 13:14
 3/10 anonim ***** válasza:
A tömegnövelő trágya, a Mass különösen, nem tudom, hogy mennyi fehérje van benne, de úgy emlékszem, hogy kb. 5 gramm van egy adagban, mellé meg egy nagy rakás cukor. Tehát gyakorlatilag szőlőcukorért fizetsz több ezret, amit én utoljára kemény 400 Ft/kg áron szereztem be netről. Inkább vegyél fehérjét sokkal jobban jársz. Cukor amúgy se kell, csak edzés után 30-50 g. A szénhidrátot szilárd táplálékból vidd be (rizs, zabpehely) és mellé zöldség. A 160 gramm fehérje sok, ugye nem számolod bele a növényi fehérjét is?
2015. jan. 9. 14:05
 4/10 A kérdező kommentje:

Nem számoltam bele a növényit.

Amit itt írtam azt mind a bodybuilderről szedtem. Minden információt minden tudás. És ott írták az értendet is

Ch: 5g/tsg mivel elég nehezen hízó vagyok

Fehérje: 3g/tsg

Zsír: 0.5g/tsg

És e mellé ajánlották az étrendet is.

2015. jan. 9. 15:56
 5/10 anonim ***** válasza:
Azt nem tudom, hol olvastad, tömegnöveléshez 2g/tskg fehérjét szoktak ajánlani és annál több nem is kell.
2015. jan. 9. 16:01
 6/10 A kérdező kommentje:

Ha 2g-al számolom akkor az 118 ami a 160-hoz kevés. amit ajánlottak az étrendel.

Akkor lesz fehérje és próbálom kiegyensúlyozni az étrendel.

A úgy tudom edzés után a legjobb meginni.

15% alatti vagy 15-30% közötti érné meg?

2015. jan. 9. 16:06
 7/10 anonim ***** válasza:
:) Ha valamiben 15% fehérje van, az nem fehérje. Amire te gondolsz az tömegnövelő. Mint mondtam legjobban fehérjét érné meg venni és azt keverni házilag szőlőcukorral, de ha ennyire nem vagy képben, vegyél tömegnövelőt, de akkor ne masszmittomén mit amiben szinte nincs is fehérje, hanem olyat, ami 30%-os. Tömegnövelőt csak edzés után igyál!
2015. jan. 9. 16:17
 8/10 A kérdező kommentje:

Nem hagyom én annyiban! :)

Lesz a fehérje,

Tejsavó fehérje koncentrátum és ezek közül a 100% whey protein prof. Sciteces. 22g fehérjét tartalmaz 1 adag.

És egy nap ezt 1x kell inni? Úgytudom lehet edzés előtt-közbe és után is.

2015. jan. 9. 16:24
 9/10 anonim ***** válasza:
Az is jó :) Beépítheted az étrendedbe, de ihatod csak edzés után, gyors chval is. Ahogy akarod.
2015. jan. 9. 16:37
 10/10 A kérdező kommentje:

Rendben.

Köszi a segítséget! :))

2015. jan. 9. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!